Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!

Πολλά θα μπορούσε να γράψει και να πει κανείς αλλά ο σύγχρονος Ποσειδώνας το ΔΝΤ αμολάρει τσου θαλάσσιους όφεις του όπως στη Τροία και δεν έχω όρεξη να πάω σαν τον Λαοκόωντα. Και έτσι η Τροία αλώθη!!! Τι νομίζεται ορέ ότι μόνο οι αρχαίοι είχανε τσου Θεούς? Ξυπνήστε ρέεεεεεεεεεεεεεεεεε. Χουά χα χα χα χα χα χα. σε ειναι πολλά τα λεφτά Αρη!!!'


ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Ζέα: Ο σπόρος των θεών και του Μεγαλέξανδρου!



ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς  ΑΡΗ 
… «ο οποίος καλεί τους ειδικούς όχι μόνο να δοκιμάσουν αλλά και να ελέγξουν τις ιδιότητές του, που ταιριάζουν απόλυτα με αυτές που αναφέρουν ο Ομηρος και ο Ηρόδοτος!»… Τώρα έδεπα υπάρχει ένα μπέρδεμα με εκειούς τσου Ομηριστές που ισχυρίζουνται ότι οι περιπλανήσεις του Οδυσσέα ήτανε έδεκει στη Καραϊβική. Ο Οδυσσέας λέει έφερε την Ζέα από τσου εκεί Ιθαγενείς και την ονόμασε -Ζέα μαϋς- όπου και οφείλεται ο θάνατός του γιατί το έριξε στη μπομπότα μέχρι τον έκοψε!!! Αυτή η -Ζέα μαϋς- είναι το καλαμπόκι και δε το έφερε λένε ο Κολόμπος αλλά ο Οδυσσέας! Έτσι λένε! Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα. σε Ζέα: Ο σπόρος των θεών και του Μεγαλέξανδρου!

 ΚΑΙ Αγαπητέ Γεράσιμε μόλις αλλάξουν ονομασία οι Τηλεβοίδες σε πετρελαιοίδες το μόνο που θα μείνει εκεί απάνου θα είναι οι δεκαοχτούρες. Αυτά τα κωλόπουλα δε τα πειράζει τίποτις! Και τώρα έξω από πλάκα από τοπικές συζητήσεις που κάνω με αυτά τα πουλιά δε θα μείνει τίποτε από το φτερωτό είδος στα νησιά μας μου φαίνεται. Φέτος σπανίσανε και τα γαρδέλια να μη πω ότι εξαφανιστήκανε! Υπάρχουνε βάσιμες υποψίες ότι αυτό το πουλί συμπεριφέρεται στη φύση όπως στο φυτικό βασίλειο η εισαγόμενη αγριοκαρυδιά ο πράσινος εισβολέας ! Μπας και μπορεί να μας ενημερώσει το δασαρχείο τι ακριβώς συμβαίνει? Έτσι για να μη λέω και μακακίες… Πάντως πριν το 90΄δεν της θυμάται κανείς στα νησιά και σε μια εικοσαετία γέμισε ο τόπος. Αυτό σιγουρεύει την άποψή μου μου φαίνεται. Οι δεκαοχτούρες ήρθανε μονάχες τους στη Θιακοκεφαλονιά, ή τις αμολάρανε χωρίς σκέψη οι οικολόγοι? Δεν αφήνουνε φωλιά για φωλιά άλλων πτηνών που να μη την καταστρέψουν. Αυτό το έχουν παρατηρήσει πάρα πολλοί. Μήπως πρέπει να κάμουμε «μνηστηροφονία σε Το Σύμπλεγμα των Τηλεβοΐδων Νήσων (ή Τάφιοι Νήσοι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου