Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Αδέλφια, ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ



Οι εγκάθετοι του άνομου συστήματος μέσω των οργάνων τους τρομοκρατούν το λαό, ενόψει του δημοψηφίσματος της 5-7-2015, υπέρ του ΝΑΙ.
Ακούσαμε τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Σαμαρά να κάνει λόγο για μεγάλες καταστροφές της Ελλάδας μας και του λαού. Προπαγανδίζει και τρομοκρατεί το λαό υπέρ του ΝΑΙ. Δεν το κάνει γιατί τάχα αγαπάει την πατρίδα μας. ΄Ενας ΄Ελληνας πατριώτης πρωθυπουργός δεν θα ενέδιδε ποτέ σε τέτοιου είδους προτάσεις, που υποδηλώνουν πλήρη υποταγή της χώρας μας στους σκληροτράχηλους δανειστές. Δεν θα υπέγραφε μνημόνια καταστροφικά για την πατρίδα. Δεν θα εκχωρούσε λιμάνια και αεροδρόμια, δήθεν στο όνομα των ιδιωτικοποιήσεων και της δήθεν ανάπτυξης, στα χέρια κατά το πλείστον γερμανικών εταιρειών, όταν πολύ καλά γνωρίζουμε ότι η Γερμανία με την Τουρκία, που αποτελεί την κύρια απειλή για τη χώρα μας είναι αδελφές υπάρξεις και σε έκρυθμες καταστάσεις είναι βέβαιο ότι θα διευκόλυνε τους απέναντι εναντίον της χώρας μας. Δεν θα επέτρεπε την αύξηση των διοδίων για να πάει η είσπραξη από τη διέλευση των οχημάτων στις τσέπες γνωστών ολιγαρχών με ανθελληνική συμπεριφορά και όχι στον κρατικό κουρβανά. Δεν θα επέτρεπε μαζί με τον έτερο τραγικό άνδρα της νεώτερης ελληνικής ιστορίας, τον κ. Βενιζέλο, να υπογραφούν πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που είχαν να κάνουν με την αυτοασυλία «ημέτερων» από άνομες και εθνοπροδοτικές πράξεις.

Η μη δίωξη των τραπεζιτών που χορήγησαν τα θαλασσοδάνεια, η αποδοχή της μη καταβολής αυτών από τα κόμματα και τους φορείς που χορηγήθηκαν και η πρόσθεσή τους στους ώμους του ήδη ταλαιπωρημένου λαού, είναι έργο των ημερών του. Η ασυλία υπαλλήλων του ΤΑΥΠΕΔ για το ξεπούλημα περιουσιακών στοιχείων της χώρας και του λαού είναι έργο των ημερών του. Η μη βιώσιμη ανάπτυξη και εννοούμε ότι δεν κατάφερε το άνοιγμα μιας έστω βιομηχανίας, την επιστροφή έστω ολίγων βιοτεχνιών μας και η μη αύξηση της γεωργοκτηνοτροφικής μας παραγωγής, αποτελούν έργα των ημερών του, σε συνέχεια προηγούμενων ενδοτικών και αποτυχημένων κυβερνήσεων. Μπορούσε να γίνει αυτό κατά τη γνώμη μας με μία σαφή, σταθερή και ευέλικτη φορολογία. Εδώ στραγγαλίστηκε το Σύνταγμα για την αυτοασυλία τους και για την κάλυψη των ανομιών τους, δεν μπορούσαν να θεσμοθετήσουν ένα φορολογικό σύστημα και να δώσουν κίνητρα που θα επέτρεπαν την άνθιση της βιομηχανικής, της βιοτεχνικής, καθώς και της γεωργοκτηνοτροφικής μας παραγωγής, ώστε να μειωθεί ο δείκτης ανεργίας; Τότε αν δεν είναι ανίκανοι, είναι τουλάχιστον επικίνδυνοι.
Αν οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 δεν ανέκοπταν τη δράση τους, θα πωλούνταν και η ενέργεια και οι υδάτινοι πόροι και κατόπιν αυτών και έναντι του επαχθούς χρέους θα εκχωρούνταν και ο ορυκτός μας πλούτος. Αλήθεια αυτό θα έπραττε ένας Καποδίστριας, ένας Παλαιολόγος (λίγο πριν την προδοτική ενέργεια του ανοίγματος της κερκόπορτας από τους προγόνους των σημερινών δημίων μας, για να εισέλθουν μέσα στην Πόλη οι Τούρκοι, τί απάντηση έδωσε στις δελεαστικές προτάσεις του Μωάμεθ, ότι δεν θα λυπηθεί τη ζωή του, προκειμένου να μη παραδώσει την Πόλη του, την Πόλη μας, την αυτοκρατορία και έμεινε αθάνατος), ένας Βατάτζης, ένας Πλαστήρας, ένας Κολοκοτρώνης, ένας Μιαούλης, ένας Κανάρης (ο Κανάρης όταν έβαλε μπουρλότο στην τούρκικη ναυαρχίδα, είχε αποφασίσει να πεθάνει για την Ελλάδα, για την πατρίδα μας, ξεκινώντας με τη βάρκα του για την ναυαρχίδα των Τούρκων σήκωσε τα μάτια του στον ουρανό κάνοντας μια προσευχή, στο ένα χέρι του κρατούσε το μπουρλότο, στο άλλο το σπίρτο και είπε στον εαυτό του «Κωνσταντή απόψε θ΄αποθάνεις», γιαυτό και το τόλμημά του στέφτηκε με επιτυχία και έμεινε αθάνατος, όπως και οι προηγούμενοι και τόσοι άλλοι) κ. α. άξιοι των Ελλήνων; Εμείς καταθέτουμε τα όπλα και θα δώσουμε «γην και ύδωρ» στους βαρβάρους;
Δεν συμφωνούμε σε κάποια θέματα με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τη χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες β΄γενιάς και μάλιστα σε 100.000 άτομα. Αντ΄αυτού θα έπρεπε να χορηγηθεί υπηκοότητα και σε πολύ μικρότερο αριθμό, με αυστηρές προδιαγραφές, ώστε να ελαχιστοποιούνται αργότερα φαινόμενα έκρηξης θρησκευτικού φονταμενταλισμού, υπολογίζοντας τον ελληνικό πληθυσμό όπως είναι σήμερα και όπως θα διαμορφωθεί σε πέντε χρόνια, σε μία δεκαετία, σε μία εικοσαετία. Εμείς είμαστε με την Ελλάδα και πάνω από τα κόμματα. ΄Όταν διαπιστώνουμε ότι η χώρα κυβερνάται καλώς και προς το συμφέρον του λαού, χωρίς να προσκρούει σε συμφέροντα άλλων λαών, γιατί και αυτό μας ενδιαφέρει και αυτό επιτάσσει η ανωτερότητα ενός υψηλού πολιτισμού, δεν επιτρέπεται όμως και σε άλλα άνομα συμφέροντα να πλήξουν τη χώρα και το λαό μας, τότε συμπαρατασσόμαστε στο πλευρό της οποιαδήποτε κυβέρνησης, επικροτούμε και βοηθούμε το έργο της.
To δίλημμα δεν είναι Ευρώ ή δραχμή, αν και μ΄αυτά που ζούμε και βλέποντας ότι η παραμονή μας στο Ευρώ τείνει να γίνει μία άμεση εξάρτηση από την ΕΚΤ, δηλαδή όταν κλείνει τη στρόφιγγα η ΕΚΤ, πρέπει ή να πεθαίνουμε ή να εκχωρούμε, πρέπει γιαυτό το λόγο από τώρα να εργαζόμαστε για την επαναφορά σε εθνικό μας νόμισμα. Αυτό θα γίνει με το να μπούμε άμεσα στην παραγωγή. Είχε δίκιο κάποιος των σιωνιστών και ένας εκ των σημερινών δημίων του λαού μας, που είπε ότι για να ελέγχεις πλήρως μία χώρα, πρέπει να ελέγχεις το νόμισμά της, να της αφαιρέσεις τη δυνατότητα να έχει δικό της νόμισμα και τότε είναι εύκολο να την κυριεύσεις. Αυτό αν το γνωρίζει ο κ. Σαμαράς και προβαίνει παρ όλα αυτά στις δηλώσεις καταστροφολογίας και τρομοκρατίας του λαού, διαπράττει ένα σοβαρό ατόπημα σε βάρος της σωτηρίας της χώρας, αλλά και σε βάρος της προσωπικής του ιστορίας. Η γιαγιά του Πηνελόπη Δέλτα, όταν εισήλθαν στην Αθήνα οι Γερμανοί και τοποθέτησαν τη σβάστικα στην Ακρόπολη, αυτοκτόνησε γιατί δεν μπορούσε ν΄αντέξει την υποδούλωση της χώρας στους Ναζί.
Οι γενναίοι άνδρες προκειμένου να προδώσουν ή να εκχωρήσουν την πατρίδα τους κάνουν «χαρακίρι». Η γενναία στάση του ΄Ελληνος ανδρός, στην παρούσα χρονική συγκυρία, θα ισοδυναμούσε με συστράτευση, ομοψυχία, θα επιδίωκε ενότητα και όχι διχασμό, θα εργάζονταν και θα έκανε εκστρατεία υπέρ του ΟΧΙ κατά της πρότασης των θεσμών, ώστε να ενδυναμώσει η διαπραγματευτική μας δεινότητα απέναντι στους δανειστές. Δεν παραδειγματίστηκε ο κ. Σαμαράς από τα τραγικά αποτελέσματα που είχε η διχόνοια του λαού κατά το παρελθόν; Μία ανώτερη στάση απέναντι στη χώρα και το λαό θα ανταμείβονταν αργότερα και με ανώτερες «απολαβές». Δηλαδή κ. Σαμαρά για να έχουμε λίγα χρήματα τώρα και λίγα τρόφιμα πρέπει να τα εκχωρήσουμε όλα στους διεθνείς δυνάστες. Μ΄αυτές τις προτάσεις υπάρχει προοπτική γιαυτή τη χώρα, θα υπάρξει βιώσιμη ανάπτυξη με μείωση της ανεργίας; Πιστεύουμε ότι πίσω από αυτή τη συμπεριφορά κρύβονται συμφέροντα πρώτα των δανειστών, των ευρωπαίων μεγαλοεταίρων, των ντόπιων ολιγαρχών και οπωσδήποτε αυτή η στάση υποδηλώνει σπασμωδικότητα προκειμένου να καλυφθούν άνομες δοσοληψίες και δωροδοκίες κάποιων σύγχρονων «Εφιαλτών», που η στάση της ζωής τους, μας οδήγησε κατά ένα μέρος στην κατάσταση που είμαστε σήμερα και αυτό αποτελεί συγκάλυψη. Όταν θα αποκατασταθεί η παγκόσμια έννομη τάξη, αλλά και το Δίκιο στη χώρα μας, με την καθαρή αντικειμενική του αξία, όλα αυτά θα αποκαλυφθούν και θα αποδοθούν ευθύνες.
Αν όλοι μαζί ψηφίζαμε ΟΧΙ, τη Δευτέρα θα πηγαίναμε με ένα μεγάλο διαπραγματευτικό χαρτί ενώπιον των εταίρων και θα πηγαίναμε όλοι μαζί, μία εθνική αντιπροσωπεία απ΄όλα τα κόμματα. Αν δεν το δέχονταν αυτό το τωρινός Πρωθυπουργός της χώρας, εφόσον όλος ο λαός ενωμένος θα αποτελούσαμε το μεγάλο διαπραγματευτικό ατού, θα έπραττε μέγα σφάλμα και θα κρίνονταν από το λαό ανάλογα. Σήμερα ο λαός είναι διχασμένος εξ αιτίας της στάσης της αντιπολίτευσης με πρωτεργάτες τους κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλο, Θεοδωράκη και νιώθει διπλά προδομένος, από τους εταίρους του και από τους συμπατριώτες του της αντιπολίτευσης, που τήρησαν αυτή τη στάση για μικροκομματικούς σκοπούς.
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ. ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, την Κυριακή 5-7-2015, κατά το δημοψήφισμα, αφήστε την καθαρή χριστιανική σας συνείδηση και την καθαρή πατριωτική σας συνείδηση να σας καθοδηγήσει για το ΝΑΙ ή το μεγάλο ΟΧΙ. Το ΟΧΙ και το ΝΑΙ της Κυριακής σημαίνει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ.
Το ΟΧΙ σημαίνει ΝΑΙ στη ζωή της ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΧΙ στο θάνατο.
«ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», ΟΧΙ στην πρόταση των δανειστών, ΝΑΙ στη συνέχεια της Ιστορίας της Πατρίδας μας.-
2 Ιουλίου 2015
Κίνημα Ελλήνων Πολιτών
για Δικαιοσύνη και Δικαίωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου