Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ

Οι πολιτικοί αρχηγοί κατέληξαν στην εξής κοινή ανακοίνωση:

«Η πρόσφατη ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού δεν συνιστά εντολή ρήξης, αλλά εντολή συνέχισης και ενίσχυσης της προσπάθειας για την επίτευξη μιας κοινωνικώς δίκαιης και οικονομικώς βιώσιμης συμφωνίας"

Παρακάμπτωντας το γεγονός, πως οι μέχρι χθες οπαδοί του ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ και αντίπαλοι του ΟΧΙ με κατηγορίες ότι προωθεί την ρήξη και την έξοδο από την Ευρώπη, ανασκευάζουν τώρα τα επιχειρήματα τους και "διαπιστώνουν" πως τελικά το ΟΧΙ δε σημαίνει ρήξη και πως η ετυμηγορία του λαού μεταφράζεται ως ΕΝΤΟΛΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ προς μια συμφωνία, συνειδητοποιώ πως το περήφανο ΟΧΙ υφαρπάχθη δολίως και μεταλλάχθη σε ΝΑΙ για ένα 3ο μνημόνιο και μάλιστα με την έγκριση του άτυχου λαού, που πίστεψε πως με το ΟΧΙ του έκανε αντίσταση.
Και σαν τη χήρα, που ενώ ο μακαρίτης ο άντρας της είναι ακόμα ζεστός στον τάφο, αυτή βρίσκει νέο γκόμενο, έτσι και ο Τσίπρας αφού μας πήρε το ζεστό ΟΧΙ συνεργάζεται πλέον (πάντα για το συμφέρον του λαού) με τους χθεσινούς αντίπαλους του ΝΑΙ, που εμείς τους λέγαμε γερμανοτσολιάδες, σε μια άτυπη εθνική σύμπραξη "σωτηρίας", ή καλύτερα ταπεινωτικής επίκυψης στους δανειστές!
Η παραίτηση Βαρουφάκη αποτελεί αρνητική εξέλιξη, ειδικά έπειτα από το μεγαλειώδες 61% του ΟΧΙ, ακόμα και αν κάποιος την αντιληφθεί ως έναν τακτικό ελιγμό. Δηλαδή, οι Γερμανοί δεν ήθελαν τον Βαρουφάκη επειδή είναι φαλακρός, επειδή δεν φορούσε γραβάτα, ή επειδή ήταν σκληρός διαπραγματευτής υπέρ των ελληνικών θέσεων;; Άρα, που αποσκοπεί η αλλαγή του; Σε μια πιο «χαλαρή» διαπραγματευτική στάση σε βάρος των μέχρι τώρα ελληνικών θέσεων ;; Διότι, αν υπάρχει ακόμα η πρόθεση εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης να παραμείνει αταλάντευτη υπέρ του δικαίου του ελληνικού λαού, τότε ο λόγος της απομάκρυνσης του Βαρουφάκη είναι απλά άνευ περιεχομένου. Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να ήταν και αυτός μέσα στο κόλπο της εξαπάτησης του λαού με την δήθεν "αντίσταση" του. Ακόμα όμως και αν πρόκειται για ελιγμό, τι μήνυμα περνάει προς τους δανειστές έπειτα από ένα τέτοιο νικηφόρο ΟΧΙ, αν όχι μια προσπάθεια κατευνασμού τους; Και η λέξη «κατευνασμός» ταιριάζει μια χαρά με την λέξη «θυσία» που οπωσδήποτε προϋποθέτει και την ύπαρξη αιμοβόρων «θεοτήτων» προς τις οποίες προσφέρεται και το εξιλαστήριο «θύμα» (Βαρουφάκης). Η θυσία οδηγεί με τη σειρά της και στην πάσα αποδοχή των επιθυμιών των μακάβριων θεοτήτων. Άρα προς τι τα δημοψηφίσματα και η δυναμική του 61%;;; Για να τα βρεις με τον Σταύρακα και με την Φώφη;;
Το δικό μου ΟΧΙ κ. Τσίπρα και των υπολοίπων Ελλήνων, δεν ήταν για εσένα, αλλά για τους δανειστές. Αν δε μπορείς να το αξιοποιήσεις να μας το πεις.
Αλλά, για να μην βγάλω βιαστικά συμπεράσματα, θα παρακολουθώ τις επόμενες κινήσεις σου για να δω που το πας. Να μην ξεχνάς, όμως, ότι μεγάλο μέρος του ΟΧΙ, δεν σου έθεσε ως όρο την με κάθε θυσία παραμονή στο σφαγείο της γερμανικής Ευρώπης.Το δικό μου ΟΧΙ, είναι πάντα σε ισχύ και θα είναι ακόμα και απέναντι σε εσένα, αν, όπως φαίνεται, χρειαστεί. Κάτι που επίσης σύντομα θα καταλάβεις, αν εκτός από τον Βαρουφάκη, επιχειρήσεις να θυσιάσεις στους αιμοβόρους γερμανικούς «θεούς» και τον ελληνικό λαό….
Γερ. Γ. Γερολυμάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου