Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ! ΟΥΤΕ ΕXIT POOL ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ, ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ  , ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ  ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑς ΠΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ,,, ΚΑΛΑ ΠΟΥ  ΟΛΟΙ  ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΨΗΦΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ  ΑΚΟΜΗ  ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ  !!
oxi-nai

Με αυτόν τον παραπλανητικό τίτλο που υποτιμάει την νοημοσύνη των αναγνωστών του διαδικτύου ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορα “δήθεν” αποτελέσματα exit poll. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα δεν θα υπάρχουν αποτελέσματα exit polls και όσοι αναμεταδίδουν το συγκεκριμένο άρθρο προβαίνουν σαφώς σε διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Δημοψήφισμα 2015
Τώρα οι δημοσκόποι σήκωσαν τα χέρια ψηλά και δε δυσκολεύτηκαν να πείσουν τους σταθμούς να μην το αποτολμήσουν. Ο λόγος ήταν απλός: φοβήθηκαν το ενδεχόμενο λάθους και απέφυγαν το ρίσκο.
Δεν είχαν και πολύ άδικο, με δεδομένο ότι τα γκάλοπ έδειχναν οριακή εκλογή, και με τους οπαδούς είτε του «Ναι» είτε του «Όχι», να περιμένουν με το δάχτυλο στη σκανδάλη, λόγω του φανατισμού που έχει εκδηλωθεί.
Αυτό που πρέπει να περιμένουμε είναι τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις, από τις οποίες οι εκλογικοί αναλυτές θα οπλιστούν με στοιχεία για την ερμηνεία του αποτελέσματος -όπως το πώς ψήφισαν οι οπαδοί των κομμάτων.
Συνεχής ροή ενημέρωσης εδώ από το makeleio.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου