Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΕΣΥΠ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (ΤΕΦΑΑ - ΑΕΝ - ΘΕΡΙΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ)

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

1. Από το υπουργείο  Παιδείας  ανακοινώνεται ότι στην ιστοσελίδα του υπουργείου http://results-tefaa.it.minedu.gov.gr/από σήμερα, 31/07/2015, αναρτώνται οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ.
Βαθμός επίδοσης είναι ο μέσος όρος των βαθμών των τριών, κατ’ ανώτατο όριο, αγωνισμάτων στα οποία συμμετείχαν και ο οποίος εκφράζεται με προσέγγιση δεκάτου.
Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τον βαθμό επίδοσής τους με τον Κωδικό Εξετάσεων και τα αρχικά των ονομαστικών στοιχείων τους (Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο).


2. Υπενθυμίζεται ότι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των δικαιολογητικών για εισαγωγή στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού με την δεύτερη κατηγορία (Απολυτήριο Λυκείου) είναι η ΠΕΜΠΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν σε σχετική ανακοίνωση του ΚΕΣΥΠ Αργοστολίου,αποστέλλοντας ηλεκτρονικά το ερώτημά τους στο ΚΕΣΥΠ Αργοστολίου ή να επικοινωνήσουν με το ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ (2671022224) και την ΑΕΝ Ιονίων Νήσων (2671028608).

3. Το Κέντρο Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού Αργοστολίου θα λειτουργήσει ξανά την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2015.
Για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη επικοινωνίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας (Αργοναυτών 1 & Μομφεράτου-Πρώην Στρατολογικό Γραφείο) στο τηλέφωνο:2671 027022.
Επίσης μπορούν να αποστέλλουν τα ερωτήματά τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ΚΕΣΥΠ Αργοστολίου στη διεύθυνση: kesypkef@sch.gr ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ & ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ (ΚΕΣΥΠ) ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ


_______________________________________________________________________________


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ &
ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
ΜΙΝΩΟΣ 3 (ΣΤΕΝΟ ΔΕΗ)- ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
ΤΗΛ. 2671 026374
EMAIL: kesypke@sch.gr
-------------------------
Δημήτρης Ζαβιτσιάνος
Κατερίνα Πετρούτσου
Σύμβουλοι ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου