Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

dimitra sakoula 4
Ο Αύγουστος δεν έχει μπει καλά στην Κεφαλονιά, αφού τα επεισόδια διαδέχονται το ένα το άλλο, κυρίως μεταξύ των επαγγελματιών. Αυτό που συνέβη όμως χθες στον Μακρύ Γιαλό είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό.
Συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου και Αναπληρωτής του Δημάρχου, Διονύσης Λυκούδης, μετείχε σε σοβαρό επεισόδιο που διαδραματίστηκε στην παραλία του Μακρύ Γιαλού και συγκεκριμένα στο χώρο της καντίνας που διατηρεί εκεί τα τελευταία χρόνια η συμβία του, Ελένη Πεφάνη. Η επαγγελματίας, Δήμητρα Παπαδάτου, πλησίασε τον χώρο της καντίνας, άρχισε να τραβάει φωτογραφίες με το κινητό της, την ώρα που υπήρχε πάρτι στον συγκεκριμένο χώρο και σύμφωνα με όσα η ίδια υποστηρίζει δέχθηκε απειλές και προπηλακισμούς από τον Αντιδήμαρχο. Αμφότεροι οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου έκαναν μήνυση ο ένας στον άλλο. Το συγκεκριμένο επισόδειο είναι συνέχεια εκείνου που έγινε πριν από μερικές ημέρες στο παλιό Δημαρχείο Αργοστόλιου, όπου η κα Παπαδάτου είχε πάει για να ζητήσει κάποιο χαρτί από τον Δήμο.
Εκεί είχε πάλι λεκτική διαφορά με τον Αντιδήμαρχο, ο οποίος, σύμφωνα με δήλωσή της, κάλεσε την αστυνομία να τη συλλάβει. Με το σκεπτικό ότι σε μια εβδομάδα υπάρχει σοβαρή πιθανότητα οι δύο τους να είναι «γείτονες» στην παραλία του Μακρύ Γιαλού (η κα Παπαδάτου αναμένεται να νοικιάσει χώρο δίπλα στην καντίνα της κας Πεφάνη) τότε ο Αύγουστος αναμένεται να είναι καυτός και αυτά που γίνονται μεταξύ των επαγγελματιών της πλατείας θα είναι αγώνες Γ Εθνικής, μπροστά στο Τσάμπιονς Λιγκ που έχουμε μπροστά μας. Αξίζει να σημειώσουμε πως την περασμένη εβδομάδα η κα Παπαδάτου κυκλοφορούσε στο Αργοστόλι με πλαστική σακούλα της Kefalonian Lines συμφερόντων του κ. Λυκούδη.
Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος  ΣTO   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου