Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ…
Και τώρα, που και οι τελευταίες αριστερές μάσκες σας έπεσαν, τσιράκια των εφοπλιστών, μαντρόσκυλα του συστήματος και υπηρέτες του κεφαλαίου αριστεροί, μαρξιστές του τάληρου και σοσιαλιστές της επίκυψης, ψάξτε τρύπα να κρυφτείτε ή ακόμα καλύτερα ετοιμάστε διαβατήρια για άλλον μαρξιστικό παράδεισο (δυστυχώς επί της γης δεν απέμεινε άλλος οπότε βγάλτε βίζα διαπλανητική).

Ο αριστερός Δρίτσας, αυτός που εξελέγη με σημαία τη δημιουργία δημοσίου φορέα ακτοπλοΐας (πρόταση του Πυρήνα μας στις τελευταίες Περιφερειακές Εκλογές, με την οποία γέλαγαν αριστεροί και δεξιοί… για να μην ξεχνιόμαστε), έπειτα από επτά μήνες αριστερής διακυβέρνησης, χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα μπορούσε να είχε βρει, αν ήθελε, την κατάλληλη και μόνιμη λύση για το χρόνιο πρόβλημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης με την Πάτρα, υπέγραψε, κάτι που δεν τόλμησαν ούτε οι καπιτάλες της Δεξιάς, την «αρπαχτή» μιας ακτοπλοϊκής εταιρίας για τρεις μήνες, προς όφελος βεβαίως συγκεκριμένων επιχειρηματικο-εφοπλιστικών συμφερόντων και σε καμία περίπτωση προς όφελος των μόνιμων κατοίκων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, οι οποίοι από Οκτώβριο θα μείνουν πάλι χωρίς καράβι για Πάτρα.
Αλήθεια, πρώτη φορά τέτοιο ξεβράκωμα της Αριστεράς στα σαράντα χρόνια κυριαρχίας της στην πολιτική ζωή της χώρας.Ποιος θα το πίστευε (εκτός από εμάς) ότι θα ερχόταν η ώρα που αριστεροί θα εφάρμοζαν το πιο ακραίες καπιταλιστικές πολιτικές που γνώρισε ποτέ ο τόπος.
Η Χρυσή Αυγή, όλα αυτά τα χρόνια, πάσχιζε να αποκαλύψει στον Ελληνικό Λαό την κοινή αποστολή αριστερών και δεξιών, ως εντολοδόχα όργανα του παγκόσμιου κοινού τους αφέντη, για τη διάλυση της Ελλάδος. Σαράντα χρόνια φωνάζουμε ότι καπιταλισμός και μαρξισμός είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Δεν εισακουστήκαμε από τις πλατιές μάζες, οι οποίες τώρα πληρώνουν με τη σειρά τους τις επιλογές τους. Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Σύντομα οι νεοέλληνες θα ξανακληθούν στις κάλπες  για να αποφασίσουν την πορεία της χώρας προς την οριστική καταστροφή ή προς τη λύτρωσή της. Ουδείς μπορεί να ισχυριστεί πλέον ότι… δεν ήξερε. Ειδικά το τελευταίο διάστημα αποκαλύφθηκαν όλα για το ρόλο του καθενός στα χρόνια της «δημοκρατίας». Τα ψέματα τελείωσαν. Περιθώριο για άλλο «λάθος», για άλλη «παραπλάνηση», δεν υπάρχει. Ο Ελληνικός Λαός έχει πλέον την αποκλειστική ευθύνη για το μέλλον της χώρας και του έθνους.
Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Υ.Γ. 1. Περιμένουμε τις παραιτήσεις της βουλευτού του 8χίλιαρου, του περιφερειάρχη του 5χίλιαρου και του αντιπεριφερειάρχη του 3χίλιαρου, ειδάλλως είναι συνένοχοι και συναυτουργοί του εγκλήματος που συντελείται κατά της χώρας και του έθνους από την αντεθνική και προδοτική κυβέρνηση  του ΣΥΡΙΖΑ. Αλήθεια, κύριε Δρακουλόγκωνα, τι έγινε μ’ εκείνη την παράδοση του έργου στον Χάρακα στις 31 Ιουλίου, όπως ορκιζόσασταν στο Περιφερεικό Συμβούλιο της Κεφαλονιάς ενώπιον όλων των Κεφαλονιτών;
Υ.Γ. 2. Η κρατικοδίαιτη, ανιστόρητη και προδοτική όσο και οι πρόγονοί της, νεολαί(ρ)α του τοπικού ΚΚΕ, ανακοίνωσε το φεστιβάλ της με στίχους τούρκου «ποιητή»!! Ανήμερα της επετείου της εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο!!! Τα σχόλια περιττεύουν… ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ._


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου