Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΣΚ: Ξεκινούν τα δυνατά φιλικά, Αντρικό και Παιδικό

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά μετά από προετοιμασία δύο εβδομάδων για την επικείμενη σεζόν στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, ξεκινάει σήμερα Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου το πρώτο του φιλικό με τον γειτονικό ΝΕΟΛ στις 7 μ.μ. στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης».
Ξεκινούν τα δυνατά φιλικά Αντρικό και Παιδικό
Το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας του ΑΣΚ, συνεχίζεται παίζοντας το αντρικό του τμήμα την Κυριακή (6 Σεπτεμβρίου) το απόγευμα και Δευτέρα (7 Σεπτεμβρίου) το πρωί , κόντρα στην Ολυμπιάδα Πατρών, ενώ τις ίδιες ημέρες θα δώσει τα πρώτα του φιλικά και το Παιδικό τμήμα του συλλόγου μας με το αντίστοιχο τμήμα της ΑΓΕ Ζακύνθου.

Το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου, το αντρικό τμήμα θα φιλοξενήσει στη Κεφαλονιά την Σφήκα Πατρών (Α1 ΕΣΚΑ-Η).
Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, οι άνδρες του ΑΣΚ θα ταξιδέψουν στην Πάτρα για φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Αγυιά (Α1 ΕΣΚΑ-Η).
Το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Σεπτεμβρίου, ο ΑΣΚ θα ολοκληρώσει τους φιλικούς του αγώνες αντιμετωπίζοντας στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» τον Ήφαιστο/Αχιλλέα από τις Καμάρες (Α1 ΕΣΚΑ-Η).
Οι επίσημοι αγώνες στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η ξεκινούν αμέσως μετά, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου , με την ομάδα μας να προσπαθεί να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Περιφέρειας.
Ευχαριστούμε τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στα φιλικά και που αναγνωρίζουν την σοβαρή προσπάθεια που γίνεται στην Κεφαλονιά από τον ΑΣΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου