Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ο 15ος αγώνας δρόμου είναι πραγματικότητα για το νησί μας - ρεκορ αγώνων στο νησί


Ενα  γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει και ενισχύει το πρωτοφανές για τα δεδομένα ενός τόσο μικρού τόπου ρεκόρ διοργανώσεων αγώνων δρόμου.

Η 15η αγωνιστική πρωτοβουλία ανήκει στον πολιτιστικό σύλλογο βλαχάτων ο "Αίνος" λαμβάνει χώρα την Κυριακή 18 Οκτωβρίου το πρωί ώρα 10.30 και αφορά σε αγώνα 5κμ στην παραλία του Λουρδά .
Θα υπάρχουν και μικρότερες διαδρομές για παιδάκια.
Όλοι θα πάρουν μετάλλιο ενώ χωριστά θα βραβευθούν οι ηλικιακές κατηγορίες οι οποίες θα ανακοινωθούν προσεχώς μαζί με την αποστολή της αφίσας.

αξίζει να συμμετέχουμε όλοι στο νέο αυτό εγχείρημα του συλλόγου ενώ επισημαίνεται ότι το γεγονός των 15 αγώνων δρόμου σε ένα νησιωτικό προορισμό όπως ο δικός μας δεν πρέπει να αγνοηθεί αλλά να συντηρηθεί και να αξιοποιηθεί ως μέσο προώθησης του εναλλακτικού -αθλητικού/δρομικού τουρισμού στα νησιά μας αλλά και να εξεταστεί το ενδεχόμενο καταχώρησής μας στο βιβλίο γκίνες.

ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 6977050224

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΠΙΣΗΜΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
ΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ.


 ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980059752 κος Αντώνης Κουρούκλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου