Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Δωρεά 500 τόννων τσιμέντου από τον ΤΙΤΑΝ

Κυρίες και Κύριοι
Η Δημοτική Αρχή δεν απάντησε ώστε  να ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο πού και πώς διατέθηκαν οι 500 τόννοι ενσακισμένου τσιμέντου,δωρεά της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ για το πού και πώς διατέθηκαν. Κατέθεσα εκ μέρους των ΦΙ.Κ.Ο. την επισυναπτόμενη αίτηση. Επισημαίνεται ότι ο αρμόδιος προϊστάμενος του ΤΙΤΑΝ, με παρέπεμψε στον Δήμο για ενημέρωση επί του θέματος. 
Με εκτίμηση 
Ηλίας Παρίσης

πρώτη επιστολή
ΠΡΟΣ
Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κεφαλονιάς
 κ. Γεράσιμο Παπαναστασάτο
Συνημμένα : Δύο (2)  επιστολές -αιτήσεις

 Παρακαλώ πολύ όπως μου χορηγήσετε  αντίγραφα  όλων των εγγράφων και από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, που αφορούν την δωρεά από πλευράς της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ, πεντακοσίων (500) τόννων ενσακισμένου  τσιμέντου στην σεισμόπληκτη Κεφαλονιά, προκειμένου να αντιμετωπιστούν επείγουσες επισκευαστικές ανάγκες, σε κτίρια δημοσίου συμφέροντος.
 Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε τότε η Εταιρία, θα ικανοποιεί σχετικά αιτήματα φορέων, που θα της απευθύνονται απευθείας, για την άμεση αποκατάσταση των πιο σημαντικών κτιριακών προβλημάτων, σε δημόσια κτίρια ή δημοτικά κτίρια, ιερούς ναούς, καθώς και σε έργα που αφορούν υποδομές, για την ανακούφιση των σεισμοπλήκτων κατοίκων του νησιού. 
Επισυνάπτεται αναλυτικό έγγραφο των ΦΙ.Κ.Ο.
                                    
Ο Αιτών







  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου