Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Άδωνις: Με εμένα αρχηγό, η Ν.Δ. θα ζήσει συναρπαστικά χρόνια


 
http://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2015/10/advnis1-630x400.jpgΜία γιορτή για τη ΝΔ η όλη διαδικασία, θέλουμε τον κόσμο να συμμετάσχει στις εκλογές. Η ΝΔ είναι ένα κόμμα που είμαστε περήφανοι αλλά ήρθε η ώρα για την μεγάλη αλλαγή. Πρέπει να τα αλλάξουμε όλα», τόνισε, σε συνέντευξή του στον Alpha, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Θα έπρεπε να έχουμε αποχωρήσει από την ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα, ώστε αν οι Ευρωπαίοι ζητούσαν να υπάρξει πλειοψηφία στη Βουλή, αλλιώς δεν θα μας έδιναν λεφτά, θα αναγκάζονταν ο Τσίπρας να καθίσει στο τραπέζι και να και να συζητούσαμε για αρκετά θέματα στα οποία διαφωνούσαμε», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την θετική ψήφο στη συμφωνία που έφερε ο πρωθυπουργός από τη Σύνοδο Κορυφής.

«Ο Τσίπρας έχει μπροστά του μεγάλες δυσκολίες και ίσως να έχουμε πιο σύντομα από όσο περιμένουν οι περισσότεροι πολιτικές εξελίξεις. Τότε θα πρέπει να πείσουμε τον Έλληνα πως έχουμε τις λύσεις αυτές ώστε να βγούμε από την κρίση. Δεν θα πρέπει να περιμένουμε απλά να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία, πρέπει να παλέψουμε για να πείσουμε τον κόσμο πως το καλό της χώρας είναι η ΝΔ. Η στήριξη Τσίπρα σε Μεϊμαράκη μόνο κακό θα κάνει στον Μεϊμαράκη, αλλά πιστεύω πως ο πρωθυπουργός έκανε απλά χιούμορ», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός.
«Η δική μου υποψηφιότητα έχει ένα μεγάλο συμβολισμό. Εγώ είμαι δεξιός αλλά δεν σημαίνει ότι θέλω να αλλάξω την ιδεολογία του κόμματος. Αν με εμπιστευτεί ο κόσμος της ΝΔ θα ζήσουμε συναρπαστικά χρόνια», ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.
 
 http://www.tribune.gr kai  kefaloniapress
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου