Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

σχολιο του Θιακοκεφαλονιτη Αρη.


Τα βλέπεις ορέ Γιώργη που ψάχνεις την Ιθάκη του Ομήρου?? Εγώ στα λέω έδεπα είναι, στη θέση της! Έχουμε λοιπόνε τον Οδυσσέα που ξυπνάει έδεπα στο Βαθύ και την Αθηνά σε μεταξύ τους διάλογο. Η μια λοιπόνε έκανε τον Θιακό μπιστικό και ο άλλος τον Κρητικό. Αλλά το ρεζουμέ είναι ότι ήξερε ο ένας ποιος είναι ο άλλος! Οδύσσεια, Ραψωδία ν (221) …Κι ἦρθε ἡ Ἀθηνᾶ σιμά του, μοιάζοντας νέο πιστικὸ ποὺ πρόβατα φυλάγει, περίσσια τρυφερόκορμο, καὶ σὰ βασιλοπαίδι. Εἶχε διπλὴ στὸν ὦμο της καλόφτιαση φλοκάτα, στὰ ὡραῖα πόδια σάνταλα, στὰ χέρια της κοντάρι, Ἅμα τὴν εἶδε χάρηκε καὶ ζύγωσε ὁ Δυσσέας, καὶ φώναξέ την, κι εἶπε της μὲ λόγια φτερωμένα•… ν (256) …“ Καὶ στὴν ἁπλόχωρη ἄκουγα τὴν Κρήτη γιὰ τὸ Θιάκι, πέρ' ἀπ' τὰ πέλαγα• κι ἐγὼ τώρα ἔρχουμαι ἀπατός μου, μ' αὐτοὺς ἐδῶ τοὺς θησαυρούς• στὰ τέκνα μου ἄλλα τόσα ἀφῆκα, σάνε σκότωσα τὸ γιὸ τοῦ Ἰδομενέα,… Τρείς χιλιάδες χρόνια μετά τί συμπέρασμα βγάνεις με τα γονίδια! Και τότε λοιπόνε έπρεπε να βγάλεις ένα από τσου δύο κουρλό, ή και τσου δύο και όμως σε Η ΙΘΑΚΗ ΦΩΝΑΖΕΙ!!!!!!

ΕΠΙΣΗς  ΣΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ  ΔΗΜΑΡΧΟΥ  ΣΤΟ ΦΕΙς
Διαβάζω σήμερα σε διάφορα τοπικά site ότι η Μαρίνα δεν έχει φώτα κ ότι έγινε ατύχημα κ καταγγελία.

Σε επίσκεψη με τον υπεύθυνο ηλεκτρολόγο διαπίστωσα πέραν μίας ημέρας λόγω τις κακοκαιρίας 
ότι τα φώτα δουλέυουν κ σε ερώτηση σε Λιμεναρχείο,Αστυνομία Ιθάκης δεν εχει γίνει κανένα
 ατύχημα στην Μαρίνα κ καμία καταγγελία.
Μάλλον το ότι ξεκίνησε η διαδικασία για την επισκευή κ αξιοποίηση της μαρίνας
 σε συνεργασία του Δήμου με τον ΕΟΤ ενοχλεί κάποιους.
Καλοδεχούμενη η κριτική φτάνει να λέμε την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΡ ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ

  • Σχόλια
    • Spyros Xionis Αυτα θα τα ακους συνέχεια και αλλα πολλά εχτος πραγματικοτητας.Καντε αυτα που πρέπει με υπευθυνο που να ειναι ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ και όλα θα πανε καλά. Τα εχω ζησει 7 χρονια στη Μαρινα Κατακολου.

    • Fotis Grivas xes toys voreeeeeeeeeeee

    • Costis Georgas Δεν μπορώ να ξέρω αν υπήρξε ατύχημα, ξέρω όμως ότι υπάρχουν ακάλυπτα φρεάτια -τουλάχιστον δυο χρόνια παραμένουν έτσι- και πραγματικά χάρη στην τύχη δεν έσπασε κανεις το πόδι του πέφτοντας μέσα. Σαφώς και πρέπει το νησί να διαθέτει οργανωμένη μαρίνα, κι είναι απορίας άξιον που η συγκεκριμένη παραμένει έτσι δυο τουλάχιστον δεκαετίες.

    • Stanitsas Dionisis συμφωνω κωστα και τα προβηματα της μαρινας ειναι ακόμη περισσοτερα και γιαυτο σε συνεργασια με τον εοτ εδω κ 6 μηνες προσπαθουμε να ξεπερασουμε την γραφειοκρατια κ στον προυπολογισμο του δημου υπαρχει εργο για την επισκευη της μαρινας.

    • Giannis Kouvaras Ποτέ δεν λείπει η ... βρωμιά

    • Σταυρος Δελλαπορτας η μαρίνα είναι όντως φωτισμένη . και άλλα πολλά που θα πούμε παρακάτω.
    • Kyriakos Lag Καλό λοιπόν θα ήταν όσοι αναρτούν τετοιες ειδησεις ( εγω τωρα εχω μπερδευτει????) πρώτα να κάνουν μια διασταυρωση και μετα...το νησακι μας ειναι μικρο μπορεις και επιτοπου να πας να δεις και μετα γραψε....ελπιζω μη γινεται κακοπροέρετα. Με πρόλαβε και ο δασκαλος.....προχώρα...

    • John Karantzis Διονύση, μη σε πτοούν οι μικρότητες και τα υποτιθέμενα σενάρια. Τα αποτελέσματα των έργων θα αποδείξουν την επιτυχία σου και εσύ απο ότι αντιλαμβάνομαι προχωράς καλά.

    • Spyrogiannis Sfaltos Dendrinos γραψε τους στα αρχιδια σου και προχωρα δημαρχε! μια ζωη δεν τους ξερης? το νησι δεν ειναι τσιφλικη κανενος! ολοι εχουμε τα ιδια δικαιωματα.

    • Spyrogiannis Sfaltos Dendrinos και αν θελη καποιος να κριτικαρη με ονομα και ουχι ανωνυμα διοτι ανωνυμα θεωριτε ρουφιανος και δοσιλογος!

    • Pollatos Makis Όποιος ασκεί κριτική, Δημόσια ή Ιδιωτική Δίκαιη ή Άδικη (δεν έχει σημασία) πρέπει πρώτα να έχει κάνει την Αυτοκριτική του. Ειδικότερα όσοι έχουν τιμηθεί με την ψήφο των συμπολιτών τους και έχουν ανταμειφθεί με έμμισθες θέσεις άσκησης εξουσίας, οφείλουν να καταθέτουν τον απολογισμό των πεπραγμένων τους , η ψήφος του πολίτη δεν μπορεί να εκλαμβάνεται ως γραμμάτιο είσπραξης και επίτευξης οποιασδήποτε μορφής προσωπικού οφέλους αλλά μόνο ως ανάληψη ευθύνης. Η καλοπροαίρετη κριτική προφανώς και δεν είναι συνώνυμο του μηδενισμού και του κιτρινισμού .

    • Ioannidis Anastasios ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΗΝ....ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.......




δειτε και μια σχετικη αναρτηση στην   kefaloniapress


new  ΙΘΑΚΗ: Aπολογισμός θητείας δημοτικής αρχής στην Αθήνα
http://efimeridakefalonia.gr/gr/wp-content/uploads/2014/05/stanitsas-300x336.jpg 
                                                                           
Διαβάστε περισσότερα...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου