Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Ανακοίνωση πρός τους μελισσοκόμους

Φίλες και φίλοι μελισσοκόμοι,
Κάθε Τετάρτη μετά τις έξι το απόγευμα μαζευόμαστε στο Μελισσοσκολιό στα ΚΟΚΟΛΑΤΑ όπου ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Κεφαλληνίας & Ιθάκης έχει τα γραφεία του και το πρατήριο μελισσοκομικών εφοδίων. Προμηθευόμαστε τα εφόδια που μας χρειάζονται, ενισχύοντας την βιωσιμότητα του Συνεταιρισμού προς το συμφέρον όλων μας.
Ακόμη, στα μηχανήματα που διαθέτει ο Συνεταιρισμός κόβουμε ζάχαρη, φτιάχνουμε μελισσοτροφή με το δικό σας μέλι, φτιάχνουμε κηρήθρες με το δικό σας κερί και φυσικά ανταλλάζουμαι ιδέες περί μελισσοκομίας. Συζητώντας λύνουμε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινή μας ενασχόληση με της μέλισσες και τα προϊόντα που παίρνουνε από αυτές.

Στόχος μας είναι: Η από κοινού κατασκευή και λειτουργία συσκευαστηρίου μελιού το οποίο θα βοηθήσει αρκετά στην ανάδειξη του μοναδικού τοπικού προϊόντος, το Θυμαρίσιο  Μέλι  Κεφαλλονιάς, που ο καθένας μας παράγει με πολύ κούραση και αγάπη.
Σας περιμένουμε να καταθέσετε της δικές σας ιδέες για την εξέλιξη του κλάδου της μελισσοκομίας στον τόπο μας, την Κεφαλλονιά και την Ιθάκη.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,

το Δ /Σ του Συνεταιρισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου