Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΤΕΚΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ..

πηγη  Κώστας  Χατζηγεωργίου

ΣΑΡΩΤΙΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ!!!ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΤΟΥ S-400 ΚΑΙ ΤΟΥ S-300 ΣΤΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ MOSKVA,ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ!!!
-ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΡΩΣΣΙΚΗ ΔΟΥΜΑ..ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΕΣΒΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ!!!
Ξεσκέπασε" την τουρκική και την ΝΑΤΟϊκή υποκρισία ο Ρώσος ΥΠΕΞ Σ.Λαβρόφ ως προς την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού Su-24 αναφέροντας τις 1.500 παραβιάσεις τον χρόνο του ΕΕΧ από τα τουρκικά μαχητικά, "κάτι για το οποίο η Ελλάδα ψάχνει το δίκιο της εις μάτην"
Με την δήλωσή του αυτή "ξεμπροστιάζει" και την ΝΑΤΟϊκή Συμμαχία η οποία πήρε χθες εμφανώς το μέρος της Τουρκίας και δείχνοντας ότι υιοθετεί την προστασία των τζιχαντιστικών συμμοριών που καταστρέφουν την Συρία, είπε ότι "...
Δείτε περισσότερα
"Ξεσκέπασε" την τουρκική και την ΝΑΤΟϊκή υποκρισία ο Ρώσος ΥΠΕΞ Σ.Λαβρόφ ως προς την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού Su-24 αναφέροντας τις 1.500…
PRONEWS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου