Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ?

Τα σενάρια διάσπασης της Νέας Δημοκρατίας πυκνώνουν τις τελευταίες ώρες, ενώ κάποιοι μιλούν για σχέδιο διάλυσης το κόμματος, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα νέο κόμμα στο χώρο της Δεξιάς.
Μετά την δημόσια κατάντια για τις εκλογές που δεν έγιναν ποτέ, υπάρχει έντονη φημολογία, η οποία ενισχύεται με λεπτομερείς πληροφορίες το τελευταίο 24ωρο, για την έλευση ενός δεξιού κόμματος, που προωθείται από πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα και το οποίο θα αντικαταστήσει το κενό που έχει δημιουργηθεί στο δεξιό χώρο.

Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για εμπλοκή του τέως βασιλέως Κωνσταντίνου στις διεργασίες αυτές, ενώ κάνουν λόγο για αλλεπάλληλες συναντήσεις με πασίγνωστο εκδότη.
Επαφές γίνονται τις τελευταίες ημέρες με αρκετά ονόματα, εμπλεκόμενα με την πολιτική, τα οποία βρίσκονται στον δεξιό ιδεολογικό χώρο, ενώ η βασική κατεύθυνση είναι ότι τα πρόσωπα που θα μετέχουν στο νέο κόμμα, θα πρέπει να είναι άφθαρτα. Ακόμη και αν κάποιος έχει διατελέσει γενικός γραμματέας σε υπουργείο, παρόλο που δεν είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, θα θεωρείται «στιγματισμένο» και δεν θα αποτελεί επιλογή εκείνων που δρομολογούν τη νέα δεξιά της Ελλάδας.

ΕΠΙΣΗς
Όπως ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ΚΕΦΕ, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σε μερικές κάλπες με πρωτοβουλία τοπικών εφορευτικών επιτροπών είχε ξεκινήσει χειρόγραφη διαδικασία. Ο κ. Αμπατζόγλου έδωσε στη δημοσιότητα καταμέτρηση των ψήφων μέχρι τη στιγμή που οριστικά αποφασίστηκε αναβολή της διαδικασίας.
Συγκεκριμένα έδωσε τα εξής τμήματα με τον αντίστοιχο αριθμό ψήφων ανά υποψήφιο:
Λαγκαδάς: Μεϊμαράκης 33, Τζιτζικώστας 15, Γεωργιάδης 7, Μητσοτάκης 2
Ανδραβίδα: Μεϊμαράκης 33, Γεωργιάδης 2
Κύθηρα: Μεϊμαράκης 10, Μητσοτάκης 4, Γεωργιάδης 1, Τζιτζικώστας
Δερβένι: Μεϊμαράκης 9, Τζιτζικώστας 3, Γεωργιάδης 1, Μητσοτάκης 1
Πεντέλη; Μεϊμαράκης 39, Μητσοτάκης 21, Γεωργιάδης 9, Τζιτζικώστας 1
«Η εταιρεία αυτή που διορίστηκε από κάποιους κυρίους μας έφερε εδώ ώστε να μη γίνουν εκλογές. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του», τόνισε ο κ. Αμπατζόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου