Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΕΙΣΜΙΚΟΙ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 15 ΡΙΧΤΕΡ, Η ΑΦΡΙΚΗ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ!! ΦΛΕΡΤ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ

Τρόμο προκαλούν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο πασίγνωστος πυρηνικός φυσικός, Dr Mehran Keshe, ο οποίος διαμήνυσε σε όλους…
CONTRASEOLOUS.GR





ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ  ΣΕ
Porosnews http://porosnews.blogspot.gr/2015/11/blog-post_357.html...

Θ. Γ on 19 Νοεμβρίου, 2015 15:48 Συμφωνώ απόλυτα Νίκο με το άρθρο σου, σχετικά με τον χορό που στήνουν τα ηλίθια…
POROSNEWS.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ E-POROS
Επειδή μου αρέσει να τα λέω χύμα και να μη παίρνω κανέναν στο λαιμό μου έχω εκφράσει σε τοπικό blog στις 20-11-15 τις απόψεις μου και δε τις παίρνω πίσω, αρέσουν δεν αρέσουν.


«Γκρεμιστήκανε όλες οι παραλίες και τάχα μου εκπλαγήκαμε γιατί άμα δεν ισχύει το «τάχα μου» πρέπει να είμαστε τελείως μακάκες.
Πώς φτιαχτήκανε αυτές οι υπέροχες κατά τα άλλα παραλίες? Ήρτε ο Άγιος Ουνούφριος ασήκωσε το Άγιο χέρι του, ή ποδάρι του και νάσου οι παραλίες ?
Από διαρκείς σεισμούς και ίδια φαινόμενα όπως τα σημερινά δημιουργηθήκανε και αν δεν ανανεώνονται θα εξαφανιστούν όπως η παραλία του Αγίου Νικήτα που χάθηκε γιατί σταμάτησε να κατεβάζει σόμπολα ο εκεί χείμαρρος που έγινε δρόμος.
Το πρόβλημα είναι ότι έχουνε τουριστικό ψωμί και κάνουμε όλοι το κορόιδο.
Άμα είχε γίνει καλοκαίρι ο σεισμός ξέρετε πόσα χρόνια θα κάναμε να ξαναδούμε τουρίσα στο Ιόνιο μετά τις εκατόμβες των καταπλακωμένων???
Το πόρτο Κατσίκι γιατί δε μας το δείχνουνε?
Έμεινε ανέπαφο??? Χα χα χα.
Ρε τί παινέματα είχα ακούσει για δαύτο από γνωστούς!
Επήα λοιπόνε νεολαίος έδεκει να κάμω και εγώ το μπάνιο μου και για να πω την αλήθεια η κοπέλα μου με επήε γιατί εγώ βαριόμουνα τη διαδρομή. Πάω και αφού μου έβγηκε η γλώσσα κατεβαίνω και τι να γδώ?
Από αριστερά οι βράχοι κομμένοι αηπάνουθε και από δεξιά μια σπηλιά που άμα έμπαινες απουκάτουθε για να μη φας απ΄όξου κάνα μπατικό στο κεφάλι σε έπιανε τρομάρα από τσι ξεκολλημένες στην οροφή εσωτερικά πλάκες τση.
Πάμε να φύουμε τση λέω, όχι αυτή!
Ρε δεν κάθουμαι τση λέω θα σκοτωθούμε εδώ πέρα.
Και τόσος κόσμος που είναι εδώ μακάκες είναι μου λέει
Σούπερ μακάκες τση λέω, και πες - πες συμβιβάστηκε η δουλειά να βάλουμε την ξαπλώστρα μας έδεκει που σταμάταε η σκάλα. Σα πορτιέρης ένοιωθα και περνάανε και έτρωα και όλους τσου άμμους από τα βρωμοπάπουτσά τους στη μούρη!
Διάλεπάρ΄το μπάνιο που έκαμα και ήμασταν και τσακωμένοι μέχρι το βράδυ!
Κατά το φθινόπωρο καληώρα γίνεται μια κατολίστηση , τη δείχνει η τηλεόραση και μένει κάγκελο.
Όχι ρε μου λέει δε το πιστεύω!
Τί γλέπεις τση λέω?
Πέσανε βράχια στο πόρτο Κατσίκι ορέ γρουσούζη μου λέει!
Και εξ΄ επειδής δηλαδή δεν είμαι μακάκας είμαι γρουσούζης τση λέω?
Αυτό λοιπόνε το περιστατικό μας γλύτωσε σε μια άλλη παραλία όνομα και μη χωριό που είχε μυαλό και άκουσε να μπεί καλού κακού μέσα σε μια σπηλίτσα και μετά από λίγο αρχίσανε οι «μετεωρίτες».
Εκεί να γδείς πως ετρέχανε οι μπανιαρισμένοι με τα χέρια στο κεφάλι!
Από τότες σε παραλία με βράχους αηπάνουθε δεν ματαπήαμε, τελείωσε το «ανέκδοτο» για μας.
Και μη νομίζετε ότι είμαι χέστης, η δουλειά μου κάποια χρόνια ήταν αρκετά επικίνδυνη, έ λίγο μακάκας το δέχομαι αλλά γραφικός τοιούτος»…

Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα.
ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΟΜΕΝΟ ΓΙΑ  ΝΑ ΜΗΝ  ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!

2003  ΜΕΓΑΛΟΣ  ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕ ΛΕΥΚΑΔΑ:
2008  ΜΕΓΑΛΟΣ  ΣΕΙΣΜΟΣ  ΣΕ  ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ
Και εκθετος ο καθηγητής Λάγιος, που έχει αναστατώσει το νησί και το βούλιαξε οικονομικά με τις προβλέψεις του για σεισμό... 7,2 Ρίχτερ τον Ιούλιο
(τελικά  30 Ιουλιου έκανε έναν 5αρι)


24 Φεβ 2014
5/06/2008 αναδημοσίευση από το http://www.paron.gr/v3/new.php?id=28609&colid=37&catid=33&dt=2008-06-15%200:0:0. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ. ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΣΕΙΣΜΟ ...

2 σχόλια:

  1. Για δε μου λες ορέ φίλε Γιώργο έτσι στη διαδικτυακή φιλία μας, με ευκειές τσι αναρτήσεις που βάνεις με τα 17άρια των σεισμώνε κλπ, μπάς και δεν έχετε κόσμο σε ευκειές τσι αγρύπνιες, ξαγρύπνιες δε ξέρω πως τσι λένε που κάνετε εκεί απουκάτου που δεν έκανε ούτε η νόνα μου και το παλεύεις να γεμίσεις τσι εκκλησιές??
    Τουλάχιστο είναι αντισεισμικά τα χτίρια?

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εφοσον το ξυλο δεν το γλυτωνω, που δεν το γλυτωνω,,ασε να βαλουμε και τιποτε βαρυ να κανει παταγο!!, εμεις τι ανάγκη εχουμε? τι 7 τι 15,, το στενο θα κλεισει ,,αλλα ποιος ενδιαφερεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή