Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Την θέρισε ο καρκίνος μέσα σε 6 μήνες!

 Ανείπωτη θλίψη για την μάνα και την αδερφή της αδικοχαμένης Μαρίας Τζελέπη (PHOTOS & VIDEO)


Η Μαρία Τζελέπη ήταν μόλις 31 ετών…τόσο νέα, τόσο ταλαντούχα, τόσο όμορφη! Κορίτσι χαμογελαστό και κυρίως προσγειωμένο στη γη, της άρεσε το τραγούδι αλλά περισσότερο από όλα λαχταρούσε να κάνει τη δική της οικογένεια.
Αποσύρθηκε από τις πίστες πριν δύο χρόνια για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα όμως δεν πρόλαβε.
Η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Διαγνώστηκε με καρκίνο στις αρχές Ιούλιου και μέσα σε έξι μήνες, αυτή η κούκλα, αυτή η γεμάτη ορμή νέα γυναίκα που έπιανε την πέτρα και την έστιβε…έλιωσε σαν το κεράκι.
Τι λένε η μάνα και η αδελφή της Μαρίας
Συντετριμμένη η κυρία Χριστίνα, η μητέρα της νεαρής τραγουδίστριας η οποία ζει στη Γερμανία δήλωσε: «Δεν περιγράφεται ο πόνος μου, να χάνεις το παιδί σου είναι το χειρότερο μαρτύριο. Το παιδί μου ξεψύχησε μέσα στα χέρια τα δικά μου και της αδελφής της, έτσι έφυγε».
TZELEPH2.jpg
Αφήνει το τηλέφωνο καθώς στην άλλη γραμμή καλούν διαρκώς συγγενείς και φίλοι να συλλυπηθούν.
Η αδελφή της η Χρύσα παίρνει τελικά το τηλέφωνο για να μας μιλήσει για τη μικρή της αδελφή (την περνά μόλις ένα χρόνο και μιλά για εκείνη όχι μόνο σαν αδελφή αλλά και σαν μάνα).
«Τι να πω για την αδελφή μου» μας λέει με φωνή που σπάει από συγκίνηση και θλίψη «περίμενε πως και πώς να γεννήσω στις 26 Δεκεμβρίου και τελικά πέθανε πριν γνωρίσει τον νέο της ανηψιό. Εχω έναν ακόμη γιο δύο ετών τον οποίο λάτρευε. Ηθελε να κάνει τη δική της οικογένεια και τα δικά της παιδιά. Ακόμη δεν μπορούμε να πιστέψουμε τι έγινε. Μας τη θέρισε ο καρκίνος μέσα σε 6 μήνες».
Το συγκινητικό στερνό αντίο του Γιάννη Βαρδή
Στο μεταξύ θρηνεί και ο καλλιτεχνικός κόσμος καθώς η Μαρία ήταν ιδιαίτερα αγαπητό πλάσμα.Ράγισαν καρδιές με τον τρόπο που διάλεξε για να την αποχαιρετήσει ο Γιάννης Βαρδής ο οποίος μεταξύ άλλων της έγραψε «να φιλήσεις τον πατερούλη μου, το ξέρω πόσο τον αγαπάς…»
Η κηδεία της Μαρίας θα γίνει στο Άβατο Ξάνθης, τόπο καταγωγής του πατέρα της. Ωστόσο ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί η μέρα και η ώρα της τελετής καθώς η σορός του κοριτσιού βρίσκεται στη Γερμανία.
TZELEPHLABRAKIA.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου