Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ



ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Την Παρασκευή, το Σάββατο, την Κυριακή & την Δευτέρα στον Δημοτικό Κινηματογράφο Αργοστολίου θα προβάλλεται η Ελληνική ταινία:
νοτιάς
υπόθεση

Από τη μέρα που εμφανίζονται στον Σταύρο οι πρώτες ερωτικές ανησυχίες φουντώνει και η επιθυμία του να λέει ιστορίες με ένα δικό του, ανατρεπτικό, τρόπο. Οι ταραχώδεις, αλλά και ταυτόχρονα πολλά υποσχόμενες για την Ελλάδα, δεκαετίες του ‘60,’70 και ‘80 πυροδοτούν τη φαντασία του ασταμάτητα. Στο ταξίδι από την εφηβεία προς την ενηλικίωση, για να κατακτήσει αυτά που ποθεί, θα σκαρφιστεί ιστορίες για αρχαίους μύθους, μακρινά ταξίδια και όμορφες γυναίκες. Όταν έρθει αντιμέτωπος με την πραγματικότητα, θα κάνει τις ιστορίες του εικόνες, και θα ανακαλύψει τον εαυτό του.
Μετά την «Πολίτικη Κουζίνα» (η πιο εμπορική ταινία της τελευταίας εικοσαετίας με 8 βραβεία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και διεθνή διανομή σε περισσότερες από 40 χώρες), ο Τάσος Μπουλμέτης υπογράφει στο «Νοτιά» μία νοσταλγική κωμωδία ενηλικίωσης.

συντελεστές
Σενάριο-Σκηνοθεσία: Τάσος Μπουλμέτης Διεύθυνση Φωτογραφίας: Σίμος Σαρκετζής, Ενδυματολόγος: Εύα Νάθενα, Σκηνογράφος: Σπύρος Λάσκαρης
Τη μουσική της ταινίας υπογράφει η Ευανθία Ρεμπούτσικα.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Νιάρρος, Θέμης Πάνου, Μαρία Καλλιμάνη, Zωζώ Σαπουντζάκη, Ταξιάρχης Χάνος, Αργύρης Ξάφης, Ερρίκος Λίτσης, Όμηρος Πουλάκης, Μελισσάνθη Μάχουτ, Xαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιώργος Βουρδαμής, Δημήτρης Ήμελλος, Φοίβος Ταραμπίκος

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:  Παρασκευή 29/1 : 8.30μμ
Σάββατο 30/1: &  Κυριακή 31/1 : 6.00μμ & 9.00μμ
Δευτέρα 1/2 : 8.00μμ

                Για το Δ.Σ. της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε
                                                                                                             Ο Πρόεδρος
                                                                                         Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου