Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ- ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΚΑΚΟ ΛΑΓΚΑΔΙ-7 ΝΕΡΟΜΥΛΟΙ-ΠΕΤΡΙΝΟ ΓΕΦΥΡΙ


ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΕΦΤΑ ΥΔΡΟΜΥΛΟΥΣ ΖΕΡΒΑΤΩΝ...ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΥΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΟΥΝΙ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΩ ΤΙΣ ΥΔΡΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΞΕΥΤΕΣ ΒΕΡΕΣ...ΗΤΑΝ ΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΗΤΑΝ..ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΛΑΚΕΣ ΑΛΑΤΩΝ...ΤΗΝ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ ΓΝΩΡΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΥΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΜΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ....
Φωτογραφία του George Diamantatos.


 Και η διαδρομη ειναι Α,, δηλαδή


 πάρα πολύ εύκολη,, και πανέμορφη.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 7-2-16: ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΚΑΚΟ ΛΑΓΚΑΔΙ-7 ΝΕΡΟΜΥΛΟΙ-ΠΕΤΡΙΝΟ ΓΕΦΥΡΙ



  Διαδρομή κατά μήκος χειμάρρου που διατηρεί τα νερά του ως το τέλος της Άνοιξης και υπάρχουν 7 νερόμυλοι στην διαδρομή μας που στο παρελθόν άλεθαν σιτάρια καθώς και ένα θολωτό πέτρινο γεφύρι από Ενετοκρατίας. Στη διαδρομή θα δούμε ένα από τα ωραιότερα αναρριχητικά πεδία της Κεφαλονιάς (Κακό Λαγκάδι).

Ώρες πορείας περίπου 4.30 και βαθμό δυσκολίας Α. 
 Αρχηγός Κουταβάς Γ. τηλ.6972841795, βοηθός Μωραίτου Αν.

 Όλες οι αναχωρήσεις γίνονται μπροστά από το γήπεδο Αργοστολίου και ώρα 8 πμ.  Για τη συμμετοχή σας στις εκδρομές του συλλόγου πρέπει να το δηλώνετε στους εκάστοτε αρχηγούς 3 ημέρες νωρίτερα. Αναλυτικές πληροφορίες για κάθε διαδρομή στο blog  του συλλόγου http://olkefalonias.blogspot.com η επικοινωνείτε με τους αρχηγούς κάθε διαδρομής.
Οι συμμετέχοντες στις εκδρομές της Ορειβατικής Λέσχης έρχονται  αποκλειστικά με δική τους ευθύνη για την κατάσταση της 
υγείας τους. 





  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου