Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Η Μονή Ατρου ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Θόδωρο Γαλιατσάτο


Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α
Ι Ε Ρ Α Μ Η Τ Ρ Ο Π Ο Λ Ι Σ Κ Ε Φ Α Λ Λ Η Ν Ι Α Σ
Ι Ε Ρ Α Μ Ο Ν Η Γ Ε Ν Ε Σ Ι Ο Υ
Θ Ε Ο Τ Ο Κ Ο Υ Α Τ Ρ Ο Υ
======== * * * ========
Ευχαριστήρια Επιστολή
26 – 2 – 2016
«Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων,
κ. Θεόδωρε Γαλιατσάτο»
Συγκίνηση και Ρίγος περιέβαλε την ψυχή μου και όλη την συνείδηση μου, διαβάζοντας στο διαδίκτυο για την πραγματοποίηση του έργου οδοποιίας, της Ιεράς Μονής Γενεσίου Θεοτόκου Άτρου.
Με την παρούσα επιστολή σας εκφράζουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη για τον καθοριστικό σας ρόλο στην επιτυχημένη διοργάνωση και υλοποίηση αυτού του μεγαλειώδους έργου.
Εύχομαι και προσεύχομαι ο Πάγκαλος Τριαδικός Θεός, το Φως το Αληθινό το Φωτίζον και Αγιάζον πάντα άνθρωπον ερχόμενον εις τον κόσμον, να σας φωτίζει και να σας οδηγεί στα καλά σας έργα.

Σας ευχαριστούμε θερμά που θελήσατε να γίνεται συνοδοιπόροι στο δικό μας αγώνα, για να σηκώσουμε μαζί το βάρος των αντίξοων συνθηκών και ιδού το αποτέλεσμα. Μετά από 4,5 χρόνια στενής συνεργασίας μαζί σας, θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά, τόσο εγώ προσωπικά όσο και εκ μέρους της αδελφότητας της Ιεράς Μονής για την πολύτιμη βοήθεια και τη συμβολή σας στον καθημερινό μας αγώνα από τη θέση του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Γενεσίου Θεοτόκου Άτρου απο16 – 9 – 2011, και τη θέση του Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας από 12 – 7 – 2011
έως σήμερα.
Η θετική σας στάση, το ενδιαφέρον σας και η άμεση ανταπόκρισή σας σε κάθε κάλεσμα, μας βοήθησαν να επιτελέσουμε το δύσκολο έργο μας και μας επέτρεψαν να ανοίξουμε τον απαραίτητο δίαυλο επικοινωνίας με την νησιώτικη τοπική κοινωνία, και όχι μόνο.
Σε ένα Ιστορικό Μνημείο και συνάμα πνευματικό Φάρο κατά το παρελθόν όπως είναι η Ιερά Μονή μας, η συμβολή σας λειτούργησε επιτελικά στην προβολή την πνευματικής μας δραστηριότητας.
Θεωρώ ότι η Ιερά Μονή Άτρου με το πνευματικό της έργο και δυναμικό αποτελεί ιδιαίτερα ισχυρό παράγοντα ανάπτυξης της περιοχής και κατ’ επέκταση της Νήσου και σε αυτό το πλαίσιο είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει συνέχεια στην καλή αυτή συνεργασία με τη Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Θα θέλαμε επίσης να επεκτείνουμε τις ευχαριστίες μας στον εκλεκτό κ. Γεράσιμο Σταματάτο τον πρόεδρο του συλλόγου οι φίλοι της Άτρου, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα, τον Γενικό Γραμματέα της Περιφερείας αξιόλογο κ. Παναγή Ζησημάτο, την εξαιρετική Περιφερειακό Σύμβουλο κα Κατερίνα Βαγγελάτου, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Παναγιώτη Φιλλίπου και σε όλα τα μέλη της Ομάδας της Περιφερείας για την καλοσύνη και την διαθεσιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και υλοποίησης του έργου της οδοποιίας της Ιεράς Μονής της Άτρου.
Ο Κύριος να σας χαρίζει υγεία ψυχική και σωματική, δύναμη πνευματική και αντοχή
.
Και πάλιν Σας ευχαριστώ εκ βαθέων άλλη μια φορά και σας παρακαλώ να μεταφέρεται τις ευχές και ευχαριστίες μου στους πολύτιμους συνεργάτες Σας για τη συμβολή, την υποστήριξη και το ενδιαφέρον σας.
Αναζητούμε παρόμοιες μελλοντικές συνεργασίες.
Με εκτίμηση και σεβασμό
+ Αρχιμανδρίτης Δανιήλ Ζωγράφος
Καθηγούμενος Ιεράς Μονής Άτρου,
Ιεροκήρυξ Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας.
ΠΗΓΗ  KEFALONIAPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου