Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση του Κόμματος "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ"

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ
ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΟΜΜΑΤΩΝ


  Μετά τα όσα αναγράφονται στα ΜΜΕ περί συνεργασίας του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας με τον υπό ίδρυση συνασπισμό κομμάτων των κκ  Καρατζαφέρη και Μπαλτάκου  σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:
 
Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας είναι πολιτικό κόμμα το
οποίο ιδρύθηκε την 21η  Νοεμβρίου 2011 από αξιωματικούς ε.α.  όλων τωνΚλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και τεχνοκράτες, με στόχο να διώξει από το πολιτικό προσκήνιο όλους αυτούς που έφεραν τη Χώρα στη σημερινή τραγική κατάσταση και να αναδείξει νέες, άφθαρτες, υγιείς δυνάμεις που θα δημιουργήσουν μια νέα σύγχρονη,
ευημερούσα, αναπτυγμένη, παραγωγική, αποτελεσματική, δυναμική Πατρίδα σεβαστή από την παγκόσμια κοινότητα.

Δεν διαχωρίζει τους Έλληνες σε δεξιούς, αριστερούς, κεντρώους, απορρίπτοντας  τα άκρα.
Θεωρεί πως η ελεύθερη οικονομία με προϋποθέσεις είναι το μέλλον της Χώρας.
Πιστεύει στην Εθνική ενότητα, στοιχείο που λείπει από τη σημερινή Ελλάδα.
Έχει συμμετάσχει σε 2 εκλογικές διαδικασίες της Χώρας με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την Επικράτεια και έχει τιμηθεί με την ψήφο του Ελληνικού Λαού.
Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με την κίνηση δημιουργίας συνασπισμού κομμάτων από τους παραπάνω. Άλλωστε δε θα μπορούσε να γίνει αυτό, γιατί οι ιστορία των
παραπάνω έχει σχέση με  κόμματα που δημιούργησαν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για να βρεθεί η Χώρα στη σημερινή αλγεινή κατάσταση.
Πρόεδρος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας είναι ο Νίκος Αλικάκος και όχι ο Χρήστος Χρηστίδης όπως αναγράφουν ανακριβώς πολλά μέσα.
Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας καυτηριάζει την προσπάθεια εμπλοκής του ονόματός του με το παλιό κομματικό κατεστημένο που μόνο συμφορές έφερε στην Πατρίδα.
Η όλη αυτή προσπάθεια έχει δόλιες σκέψεις και ιδιοτελείς σκοπούς και φυσικά θα καταρρεύσει.  Καλεί όλους τους Έλληνες αυτές τις κρίσιμες για την Πατρίδα ώρες όχι μόνο να συστρατευθούν μαζί του,  αλλά και να τον στηρίξουν με την ψήφο τους  στην προσπάθειά του για την είσοδο στη Βουλή των Ελλήνων.
Το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας μας πρέπει να αλλάξει, να απαλλαγεί από την παλιά νοοτροπία των πολιτικών  και στον πολιτικό στίβο να αναδειχθούν νέα πρόσωπα με ήθος, αξίες, γνώση, άτομα που εργάσθηκαν και έφεραν παραγωγικό αποτέλεσμα, γνωρίζουν να διοικούνται και να διοικούν,
ανιδιοτελή που στόχος τους είναι το συμφέρον της Πατρίδας και των Ελλήνων. Πρέπει όμως και εμείς να αλλάξουμε σε αρκετά και κυρίως ως προς τον τρόπο που ασκούμε το εκλογικό μας δικαίωμα.

            Ελάτε μαζί μας ΜΠΟΡΟΥΜΕ.


Γιώργος Τσακίρης

Β΄ αντιπρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου