Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Συνεργασία του Δήμου Κεφαλονιάς με την Ελληνική Ακαδημία Ιαματικής Ιατρικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Συνεργασία του Δήμου Κεφαλονιάς με την Ελληνική Ακαδημία Ιαματικής Ιατρικής
Στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου Κεφαλονιάς που έχουν στόχο την ενίσχυση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και κατ΄ επέκταση την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, εγκρίθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της 16ης Μαΐου η πρόταση της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής για τη διοργάνωση ημερίδας τις 28 Μαΐου στην Κεφαλονιά.

Στην εισήγηση του Αντιδημάρχου Τουρισμού Ευάγγελου Κεκάτου, αναφέρθηκαν οι εισηγητές της ημερίδας,  Κουσκούνης Κωνσταντίνος (καθηγητής δερματολογίας, νομικός, πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής), Παπαδέλης Παναγιώτης (χειρουργός, ορθοπεδικός, π. Διευθυντής ορθοπεδικής κλινικής ΚΑΤ) και Τυρογιάννης Κωνσταντίνος (πολιτικός μηχανικός MSc), καθώς και η θεματολογία των ομιλιών τους.
Αξίζει να σημειωθεί πως και οι τρεις ομιλίες έχουν σκοπό να ενημερώσουν το κοινό τόσο για την ιαματική ιατρική, τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και τις εφαρμογές των ιαματικών φυσικών πόρων στην αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων όσο και για τον τρόπο που μπορούν να αξιοποιηθούν τα πλεονεκτήματα της Κεφαλονιάς, ώστε να επιτευχθεί επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου