Μετά τις εκλογές για νέο πρόεδρο ΝΟΔΕ το κλίμα στα εσωκομματικά της ΝΔ στην Κεφαλονιά, μετά από πολύ καιρό, είναι διαφορετικό και ιδιαιτέρως θετικό και ενωτικό. Αυτό φάνηκε και κατά τη διάρκεια του 10ου συνεδρίου της ΝΔ, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το τριήμερο που μας πέρασε και είχε μεγάλη συμμετοχή από το νησί μας.
Οι Κεφαλλονίτες σύνεδροι και παρατηρητές, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, κάθισαν όλοι μαζί και μετά το τέλος της πρώτης ημέρας του συνεδρίου συγκεντρώθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στη Βουλιαγμένη περνώντας χαλαρές στιγμές και σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα. Το τραπέζι οργάνωσε ο πολιτευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Λυκούδης, ενώ το παρόν έδωσαν, ανάμεσα σε άλλους ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αντώνης Κατσιγιάννης, οι πολιτευτές Σοφία Λουκέρη και Σάββας Σαββαόγλου, οι Βαγγέλης Φιοραβάντες, Δημήτρης Φιοραβάντες, Γεράσιμος Ιλινόιου-Τσουρούφλης, Ματθαίος Κακούρης, Αγγελική Λαδά, Γεράσιμος Βανδώρος, Αλέξης Μοσχονάς, Νίκος Παπαδάτος, Σπύρος Ματιάτος, Διονύσης Λυκούδης, Μέμη Γεράκη κ. α.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

ΚΑΙ  ΕΥΧΕς ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ  ΤΗς  ΔΗΜΟΤΙΚΗς ΜΑς ΕΝΟΤΗΤΑς,, !!
AKOLOYUEI  ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ  FACEBOOK
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!! Ο ΑΔΗΣ ΕΠΙΚΡΑΝΘΗ !!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ...ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΦΩΣ ΑΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, ΚΑΛΗ ΔΙΑΚΑΙΝΗΣΙΜΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΘΕΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ Η΄ ΕΜΜΕΣΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ...ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ...