Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Το 1o Free Style Basketball, έλαβε χώρα την Κυριακή το απόγευμα στην Κεντρική πλατεία του Αργοστολίου, με τις μπάλες να... ζαλίζονται από τα μαγικά των free stylers!

ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ ΤΟ   INKEFALONIA.GR
Η εκδήλωση έγινε με την συνδιοργάνωση της ιστοσελίδας coachbasketball .gr του Σάκη Δέλλιου και της ΚΕΔΗΚΕ, ενώ επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν ο ΣτιβΓιατζόγλου, ο Λάζαρος Αγαδάκος, ο Κώστας Μάγλος, ο Γιάννης Ευαγγελίτσης και ο Γιάννης Αθανασούλας .
Την παράσταση έκλεψαν οι free stylers με τα κόλπα τους με την μπάλα, ενώ οι μικροί αθλητές που βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου, όπου έλαβε χώρα το event, διαγωνίστηκαν σε ασκήσεις με ή χωρίς την μπάλα και είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα, όπως μπάλες.
Σε πλειστηριασμό μπήκε και μία φανέλα της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ με την υπογραφή του Στιβ Γιατζόγλου, με τα χρήματα που θα συγκεντρώνονταν να πηγαίνουν υπέρ της ενίσχυσης του Ορφανοτροφείου Αργοστολίου «Ο Σωτήρ» .
Γιώργος Χαλαβαζής
Παρακάτω εικόνες και βίντεο

Ο Στιβ Γιατζόγλου με τον Σάκη Δέλλιο 
Ο Γιάννης Αθανασούλας 
Ο θεόρατος Κώστας Μάγλος με ύψος 2.10 μ. έκανε τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελο Κωνσταντάκη να φαίνεται... μικροσκοπικός δίπλα του  
Ο Γιάννης Ευαγγελίτσης 
Οταν ο Στιβ συνάντησε τον Στιβ! Ο δικός μας Στάθης Αναλυτής, βρήκε τον Γιατζόγλου και η φωτογραφία ήταν αναπόφευκτη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου