Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

3ημερη ΕΚΔΡΟΜΗ 15-17/7/2016

3ημερη  ΕΚΔΡΟΜΗ   15-17/7/2016
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ
ΠΑΡΓΑ- ΠΡΕΒΕΖΑ- ΖΑΛΟΓΓΟ- ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ- ΛΕΥΚΑΔΑ
1η ημέρα:
Συγκέντρωση έξω από το Θέατρο «Κέφαλος» και αναχώρηση το πρωί  8:40      για Σάμη  , επιβίβαση στο καράβι για Αστακό . Άφιξη στον Αστακό γύρω στις 12:15  και αμέσως ξεκινάμε  για την  Πρέβεζα όπου θα έχουμε χρόνο να περιηγηθούμε στην πόλη και φυσικά να παραμείνουμε για φαγητό.

Στη συνέχεια φεύγουμε για να απολαύσουμε το καφεδάκι μας στο μοναδικής ομορφιάς Ιστορικό Ζάλογγο. Η επόμενη επίσκεψή μας θα είναι στις πηγές του Αχέροντα, μέσα σε ένα καταπληκτικό τοπίο με οργιώδη βλάστηση.
Το απόγευμα επιστροφή στην Καστροσυκιά Πρέβεζας-   Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.


2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την  γραφική κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ. Με τουριστικό πλοιάριο θα επισκεφθούμε το όμορφο νησάκι των ΠΑΞΩΝ που βρίσκεται 7 μίλια νότια της Κέρκυρας και σε απόσταση 8 μιλίων από τις Ηπειρωτικές ακτές, ενώ διοικητικά ανήκει στο Νομό Κέρκυρας. Πρωτεύουσα των Παξών είναι ο γραφικός Γάιος ο οποίος προστατεύεται φυσικά, από δύο νησάκια, την Παναγιά και τον 'Αγιο Νικόλαο.  Η κρουαζιέρα μας περιλαμβάνει τον περίπλου του νησιού και επίσκεψη στα σημαντικότερα χωριά, επίσης επίσκεψη και στους Αντίπαξους. Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στην ΠΑΡΓΑ και από εκεί στο ξενοδοχείο μας . Η τιμή της κρουαζιέρας είναι 25 ευρώ το άτομο και δεν περιλαμβάνεται στην τιμή της εκδρομής.


3 ΗΜΕΡΑ: Ημέρα επιστροφής. Μετά το πρωινό μας  θα αναχωρήσουμε για την πόλη της Λευκάδας όπου θα κάνουμε τη βόλτα μας στα γραφικά δρομάκια και στην αγορά της, στη συνέχεια θα φύγουμε για μια περιήγηση στη γύρω περιοχή. θα καταλήξουμε στο Νυδρί όπου θα έχετε χρόνο για βόλτα ή μπάνιο. θα αναχωρήσουμε για το νησί μας στις 17:00 .


Τιμή  130 ευρώ το άτομο σε δίκλινο - επιβάρυνση μονόκλινου 60 ευρώ.
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η τιμή της κρουαζιέρας 25€


ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ 30/6/2016  ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 50€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου