Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

η Καλοκαιρινή Εκστρατεία συνεχιζεται

η Καλοκαιρινή  Εκστρατεία  Ανάγνωσης και  Δημιουργικότητας    2016 στον κήπο   της  Ιακωβατείου   Βιβλιοθήκης  συνεχίζεται την ερχόμενη  εβδομάδα  με τις παρακάτω δράσεις. Σας παρακαλούμε θερμά να δημοσιεύσετε την ανακοίνωση  μας ώστε να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας!!

cid:image003.jpg@01D1C6E1.CD8BFDA0
  • Τρίτη,  21   Ιουνίου,  11 π.μ. – 1 μ.μ.
Τρία  Καλοκαιρινά Αντικείμενα
Ανακαλύπτουμε  τρία καλοκαιρινά αντικείμενα … κρυμμένα στον Κήπο  της Βιβλιοθήκης και προσπαθούμε  να εξερευνήσουμε την ιστορία τους. Θα μας βοηθήσουν οι αγαπημένες μας εθελόντριες Διαμαντίνα Σταθάτου, Ιωάννα Ευαγγελάτου και Νάνσυ Μουρελάτου.
  • Τετάρτη,  22   Ιουνίου, 11 π.μ. – 1 μ.μ. 
Ένα  Φτερό
Μαζί με την Ιωάννα Ευαγγελάτου, τη  Νάνσυ Μουρελάτου   και τη  Διαμαντίνα Σταθάτου  θα περπατήσουμε στη φύση, θα συλλέξουμε φύλλα, καρπούς, πέτρες, ξύλα  παρατηρώντας  πολύ προσεκτικά γύρω μας, γιατί είμαστε οι καλύτεροι εξερευνητές του κόσμου!!!
  • Παρασκευή,  24   Ιουνίου,   11 π.μ. – 1 μ.μ.
Ένα Εισιτήριο
Ένα αεροπορικό  εισιτήριο  μας ταξιδεύει στον κόσμο … με τη βοήθεια της φαντασίας μας, αλλά και του λογισμικού Google Earh. Συνοδοιπόροι  και βοηθοί στο ταξίδι μας αυτό θα είναι οι αγαπημένες μας  εθελόντριες Άννα Συνοδινού  -Kαμήλου,    Ελευθερία Αρακλησιάνου και    Ρεγγίνα Λουκέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου