Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ



Η Katerina Vagelatou λυπημένη.

Η καταιγίδα σήμερα έφθασε βαθιά μέσα στην καρδιά μας και την μούςκεψε για τα καλά...
Μια ξεχωριστή παρουσία, ένας γνήσιος και ντόμπρος άνθρωπος έφυγε ξαφνικά και αναπάντεχα, αφήνοντας τους δικούς του ,και στερώντας απ´όλους εμάς τη λεβεντιά του.
Kαλο ταξίδι στην Κιβωτό των αγγελων

Georgia Stratouli Δεν μπορώ να το αποδεχθώ αυτή την απώλεια!

Αντώνιος Βασιλάκης
Σημερα μας αποχαιρετησε ξαφνικα για τον παραδεισο ενας απο τους πιο αγαπημενους φιλους στην Κεφαλονια, ο Βασιλης Τραυλος, με τη χρυση καρδια. Στους οικειους του εκφραζω τα συλυπητήρια μου, Να ναι γεροι να τον θυμουνται, οπως θα τον θυμομαστε ολοι μας.
Ο Πορος θα ναι πιο φτωχος χωρις τον αγαπημενο μας Βασιλη και την Κιβωτο του. Εκει που περασαμε πολλες μοναδικες ομορφες βραδυες με αγαπημενους φιλους, με καλαμπουρια και ιστοριες,
Mina Tsimogianni ............... Δεν εχω λόγια

Michel Roggenbucke Κρίμα! Πραγματικά κρίμα! Ήταν ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος, γι' αυτό κιόλας θα τον θυμόμαστε παντα με χαμόγελο ακόμα και όσοι τον γνωρίσαμε ελάχιστα. Συλλυπητήρια στους οικείους του...

Makis Metaxas
Σήμερα το πρωί ο Βασίλης έφυγε για την αιωνιότητα. Ήταν ένα παιδί των Πρόννων, ένας ορεσίβιος νησιώτης, ένας γλυκός πατέρας, ένας μοναδικός άνθρωπος, ένας αγαπημένος μου φίλος που έκανε τα πάντα για να διασώσει μέσα στην Κιβωτό της ψυχής του τις ιστορικές μνήμες του τόπου μας. Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας φίλε και συναγωνιστή για όλα όσα έκανες και προσέφερες στην οικογένειά σου στον τόπο μας και σε όλους εμάς. Αιωνία σου η μνήμη .



Sotiris Kouris Τα θερμα μου συλλυπητήρια στους οικείους του !
Μάκη μου ηταν οπως τα γράφεις !

Nikolaos Papadatos
Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΕ ΕΛΕΙΟΥ- ΠΡΟΝΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΩΡΗ KAI ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗ ΤΡΑΥΛΟΥ...Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ...ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΟΔΗΓΟΥ...ΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣTΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ... ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ...!!!


Γιάννης Πετράτος
Ένας άνθρωπος δικός μας,ο Βασίλης ο Τραυλός, έφυγε σημερα για τη γειτονιά των αγγέλων. Φίλε Βασίλη,υπήρξες ένας άξιος συνεργάτης, τοσο στο Δήμο, οσο και ως πρώτος μου εργοδότης εν έτει 1981. Μα πάνω απ'ολα ήσουν ένας καλός οικογενειάρχης, ένας υπέροχος άνθρωπος. Καλό ταξίδι φίλε Βασίλη! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογενεια και στους οικείους σου.


Θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς τη βαθύτατη λύπη μου για τον αιφνίδιο θάνατο, εν ώρα εργασίας, του υπαλλήλου της Δ. Ε. Ελειού – Πρόννων, Βασίλη Τραυλού, ενός οικογενειάρχη με ήθος και αίσθημα καθήκοντος.
Σε τέτοιες στιγμές, τα πολλά λόγια δεν χρειάζονται. Η σκέψη όλων μας είναι στην οικογένειά του, στην οποία συμπαραστεκόμαστε και ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη.
Αλέξανδρος Παρίσης
Δήμαρχος Κεφαλλονιάς



Βασιλη .Καλο ταξιδι ....
Σημερα ειν,ο ουρανος
μια βρομικη μουτζουρα
ελα απο τη κιβωτο
να πιουμε απο μια τζουρα 


Natasha Metaxa Πολύ κρίμα..

 

Maria Ginala Απιστευτο........λυπαμαι πολυ......φτωχοτερος ο Πορος.
Συλλυπητηρια στην οικογενεια του αυθεντικου κεφαλλονιτη Βασιλη.

ποροσνιους
το  τελευταιο Αντιο σημερα Τριτη στις 17:00στο Καπαντριτι

2 σχόλια:

  1. ΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΤΡΙΠΟΛΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ.ΒΑΣΙΛΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΤΥΠΗΣΕΣ ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΥΘΙΣΕΣ ΣΕ ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ.ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ [ΣΑΝ ΝΑΥΑΓΟΣ]ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΑΣΙΛΗ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. HTAN MIA ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑς,, ΟΙ ΦΩΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΑ,,ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩς ΑΠΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗς ΕΙΚΟΝΑΣ,, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ,,ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή