Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

BIG WALK Κεφαλονιά 2016 – Tελευταία χιλιόμετρα Διλινάτα – Αργοστόλι!

ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ ΤΗΝ   KEFALONIAPRESS
Η «ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 2016» (ΜΠΚ) είναι ένα εναρκτήριο φιλανθρωπικό γεγονός οργανωμένο από τους κατοίκους της περιοχής. Πρόκειται για έναν ήπιο και διασκεδαστικό περίπατο που καλύπτει 75 χλμ από τα Κεφαλονίτικα μονοπάτια μέσα σε  5 μέρες και 4 νύχτες.
Σκοπός της ΜΠΚ είναι να συγκεντρώσει ποσά για δυο μικρές αλλά αποτελεσματικές φιλανθρωπικές οργανώσεις, τις οποίες γνωρίζουμε προσωπικά και ασχολούνται με τους πρόσφυγες και τους αστέγους στην  Ελλάδα τον «Διεθνές Σχέδιο Φροντίδας» και τον «Άλλο Άνθρωπο».

Ένα μέρος από το συγκεντρωμένο ποσό θα βοηθήσει επίσης στην  ευημερία των αδέσποτων ζώων της Κεφαλονιάς μέσω του Οργανισμού Προστασίας Ζώων (ΟΠΖ-ARK).
Οι πεζοπόροι θα μπορούν να επιλέξουν σε ποια από τις δυο οργανώσεις θέλουν να συνεισφέρουν (ή και στις δυο). Τα ποσά που θα συγκεντρωθούν από την τελευταία μέρα την Μεγάλη Οικογενειακή Πεζοπορία (το γεγονός που δημιουργήθηκε από τους κατοίκους της Κεφαλονιάς και τους τουρίστες που δεν μπορούν να καλύψουν όλη τη διαδρομή της Μεγάλης Πεζοπορίας στην Κεφαλονιά), θα πάει κατευθείαν στην οργάνωση «Ο Άλλος Άνθρωπος».
Σήμερα Κυριακή η πεζοπορία τερμάτισε! Πρωινή συγκέντρωση στα Διλινάτα και μετά κάθοδος στο Αργοστόλι μέσω Δαυγάτων.  Στο Αργοστόλι τους περίμενε ο “άλλος άνθρωπος” με δικούς μας ανθρώπους για μια δυναμωτική χορτόσουπα από την Κοινωνική Κουζίνα του Κώστα!
Ρεπορταζ – φωτογραφίες  Σπύρος Σακαλής
big-walk-dilinata-argostoli53
big-walk-dilinata-argostoli15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου