Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

νεα απο Κυλληνη μεριά

Ελένη Παπαδοπούλου

Πέρυσι ο "αλληλέγγυος" δήμαρχος Κυλλήνης έφερε περίπου 450 άτομα, Σύριοι ομοεθνείς του, σε παραθεριστικό κέντρο στην Κυλλήνη για να φιλοξενηθούν. Από πέρυσι την άνοιξη όλοι αυτοί φιλοξενούνται σε συνθήκες πολυτελείας, σε μπανγκαλόοους, πάνω στην πανέμορφη αμμουδιά της Κυλλήνης, δίπλα στις μεγάλες ξενοδοχιακές μονάδες.

Πέρυσι έκαναν φασαρία γιατί δεν τους άρεσε το σπανακόρυζο και το έβγαλαν από το μενού. Φέτος έκλεισαν παρακαλώ το δρόμο, για να διαμαρτυρηθούν πάλι για το φαΐ. Παρακαλώ τον Σκαρμούτσο να πάει να τους μαγειρέψει να φάνε οι άνθρωποι τίποτα γκουρμέ, γιατί θα γράψουν κακές κριτικές στο Trip Advisor.

Εγώ μία απορία έχω. Τα μπανγκαλόους έχουν κουζίνα. Αυτοί παίρνουν επιδόματα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί έχουν κέτερινγκ;

Και τέλος πάντων για πόσο χρόνο ή πόσα χρόνια θα τους ταΐζουμε όλους αυτούς; Για πάντα;


Παραθέτω την ανάρτηση της δημοτικής συμβούλου Δήμητρας Φιτσάλου, η οποία τον Ιούνιο ξυλοκοπήθηκε και κατέληξε στο νοσοκομείο, επειδή ασκούσε κριτική στον αλληλέγγυο δήμαρχο στο fb.

"Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, με κλείσιμο των δρόμων Λεχαινών-Μυρσίνης και με κατάληψη έξω από την εκκλησία, από του Σύριους πρόσφυγες του LM. Τα αιτήματα τους ήταν η αλλαγή μενού στο φαγητό τους. Θέλουν αράβικη πίτα αντί για ψωμί κι έναν αράπη να τους κάνει αέρα. Αντί να λένε ευχαριστώ για την υποδειγματική φιλοξενία,όταν κάποιοι Έλληνες ζουν σε χαρτόκουτα,αυτοί παραπονιούνται. Οι φίλοι "αλληλέγγυοι" τι έχουν να μας πουν; Ο κύριος Δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ; Χέστηκα αν κατηγορηθώ πάλι ως ρατσίστρια ,φάτε κατάντια με το τσουβάλι εσείς οι δήθεν μεγαλόψυχοι! Η Ελλάδα πεινάει ρε κι εμείς κοιμόμαστε με τα τσαρούχια, κάνοντας πλάτες στα πολιτικά συμφέροντα ορισμένων λαμόγιων. Όσο για τους Σύριους, καλά μας κάνουν!Έτσι κι αλλιώς, τα καλύτερα έπονται..."Τhank you Creece,but food is very bad""

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου