Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΝΑΚΙ

ΣΥΝασπισμός ΡΙΖοσπαστικής Αδιαντροπιάς !!! Ένα απόσπασμα του non paper που κυκλοφόρησε έντεχνα, γραμμένο αρκετά «αμερικάνικα» (σε σημείο που αναρωτιέσαι εάν ήρθε από την Αμερική), φτάνει για να το αποδείξει:
Παράλληλα, στην ατζέντα Ομπάμα θα βρεθούν τόσο οι....αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα (ο Πρόεδρος Ομπάμα αναμένεται να συνοδεύεται από πλήθος επιχειρηματιών) όσο και....η Δημοκρατία.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης....ενός εμβληματικού Δημοκρατικού προέδρου, όπως ο Μπαράκ Ομπάμα, στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, αυτή....αναμένεται να κερδίσει μια ξεχωριστή σημασία, ενώ αποτελεί και αναγνώριση στη συμβολή της σημερινής Ελλάδας στην ενίσχυση της δημοκρατίας.


KAI


7 ΠΙΘΑΝΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ....ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ !!!

Διακρίνετε τελευταία μια αποξένωση στη σχέση σας; Η ερωτική σας ζωή βρίσκεται στο ναδίρ κι η σύντροφός σας αποφεύγει διαρκώς την σεξουαλική επαφή; Το *Ινστιτούτο Σεξουαλικής Συμπεριφοράς της Πάτρας*, με τους επιστήμονες του παρουσιάζουν τα αποτελέσματα μιας πολύ ενδιαφέρουσας έρευνας, η οποία κατέληξε στους 7 πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους το έτερόν σας ήμισυ αρνείται τη συνουσία. - *Είναι νεκρή:* Αποτελεί συχνό φαινόμενο η κοπέλα να μην βρίσκεται πια στη ζωή, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να ενδώσει στο ερωτικό σας κάλεσμα. Με τις σωστές κινήσεις ωστόσο, μ... περισσότερα »

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΤΡΑ : ΑΝΕΜΟΙ ΕΝΤΑΣΕΩΣ 7 - 8 ΜΠΟΦΟΡ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ !!!

 
*Επιδείνωση με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες και ενισχυμένους ανέμους θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Πέμπτης έως και το βράδυ της Παρασκευής. Σημαντική πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ στα πελάγη. * *Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος* *Καιρός: **νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.* *Άνεμοι: αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ ενισχυόμενοι σε 8.* *Θερμοκρασία: από 15 έως 20 βαθμο...περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου