Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ Ιακωβατείο Βιβλιοθήκη

15 Oκτωβρίου 2016


                                                                                  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Α΄. Σας ενημερώνουμε για τις μελλοντικές εκδηλώσεις της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης και σας καλούμε να τις στηρίξετε με τη συμμετοχή σας:
Mε αφορμή το βιβλίο του Ληξουριώτη δημοσιογράφου και συγγραφέα Διονύση Ελευθεράτου «Εξουσία, τι μπάλα παίζεις;», διοργανώνεται ομιλία-συζήτηση με θέμα Η μπάλα, η κοινωνία και τα συμφέροντα, με ομιλητή τον Διονύση Ελευθεράτο – σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία του Ληξουριού «Παλληξουριακός», «Εθνικός Κεφαλονιάς», «ΔΟΕΛ» και τον εκδοτικό οίκο «Τόπος» - στο αμφιθέατρο του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ληξουριού, στις 29 Οκτωβρίου, 7 μ.μ. Θα λειτουργήσει και Έκθεση Αθλητικού Βιβλίου.

Έναρξη προβολών της σειράς ταινιών-ντοκιμαντέρ της Εταιρείας ΑΓΩΝ (πρόεδρος η συμπατριώτισσά μας σκηνοθέτιδα Μέμη Σπυράτου) αρχαιολογικού-ιστορικού περιεχομένου στην προκατασκευασμένη αίθουσα της Βιβλιοθήκης το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, 7 μ.μ. – σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φιλολόγων Κεφαλονιάς-Ιθάκης. Οι προβολές θα γίνονται κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα. (Θα γίνει γνωστοποίηση των ταινιών).
●Εκδήλωση για την Εξέγερση του Πολυτεχνείου με ομιλία, μουσικό πρόγραμμα και Έκθεση Έντυπου και Βιβλίου σχετικού με το Πολυτεχνείο στις 20 Νοεμβρίου. (Θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση).

Β΄.  Καλούμε όσους ενδιαφέρονται για τη Φωτογραφία να έρθουν σε επαφή με τη Βιβλιοθήκη στο τηλέφωνο 26710-91325 κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες (Τρίτη - Σάββατο).


Γ΄.  Ευχαριστούμε θερμά
--την Κοινοπραξία ferry boat Ληξουρίου για τη δωρεάν μετακίνηση (Αργοστόλι-Ληξούρι και αντίστροφα) της Παιδικής Χορωδίας της Γαλλικής Σχολής Αργοστολίου, που συμμετείχε σε εκδήλωσή μας  στις 4-9-2016,
--τον κ. Σπύρο Μαγουλά για την αγορά και δωρεά στη Βιβλιοθήκη μας 35 τίτλων/βιβλίων, που ζητήσαμε,
--την κ. Ελβίρα Στρατιώτη για τη δωρεάν σχεδίαση του νέου λογότυπου της Βιβλιοθήκης μας,
--τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς για την οικονομική στήριξη εκδηλώσεων της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης αλλά και για την ανάληψη όλης της δαπάνης για τη συντήρηση-επισκευή  του βιβλιοαυτοκίνητου, το οποίο προγραμματίζουμε να κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.
         

                                              ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
                                               ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου