Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


KEFALONIAN LINES

KEFALONIAN LINES

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑς ΕΠΗΔΗΞΕ

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Nέο σύμφωνο «Ρϊμπεντροπ-Μολότοφ»;Σάλος από τις αποκαλύψεις της Süddeutsche Zeitung για την τρίτη μεγαλύτερη τράπεζα της Ευρώπης . Οι Γερμανοί διέκοψαν έλεγχο για ξέπλυμα χρήματος στην Deutsche Bank .
 Spiegel: Η Deutsche Bank βοήθησε φίλους του Πούτιν να ξεπλύνουν 10 δισ δολάρια...
Η φράση "δάσκαλε που δίδασκες" ταιριάζει γάντι στην συγκεκριμένη περίπτωση. Όλοι αυτοί που χρόνια κουνούσαν το δάκτυλο στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες του Νότου τώρα βρίσκονται μπροστά σε δυσάρεστες αποκαλύψεις μέσα στο ίδιο τους το σπίτι! Μια αποκάλυψη φωτιά από την... γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung έρχεται να δείξει ότι υπάρχουν πολλά άπλυτα για την καλή και συνετή Γερμανία...
Η Süddeutsche Zeitung αναφέρει ότι η Deutsche Bank τη γλύτωσε φτηνά από τον έλεγχο της γερμανικής χρηματοπιστωτικής εποπτικής αρχής (Βafin). Φαίνεται ότι η γερμανική εποπτική αρχή υπήρξε ιδιαίτερα προσεκτική με την μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα, αφού ο έλεγχος για ξέπλυμα χρήματος ο οποίος βρισκόταν σε εξέλιξη διακόπηκε! Τι είπαν οι εκπρόσωποι τόσο της Bafin όσο και της Deutsche Bank; Ουδέν σχόλιο. 
Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εδώ. Η Bafin είχε δείξει μάλιστα επιείκεια ήδη από την Άνοιξη σταματώντας πολλούς άλλους ελέγχους χωρίς περαιτέρω συνέπειες για την τράπεζα. Επρόκειτο, τότε, για το "σκάνδαλο Libor" με τα χειραγωγημένα επιτόκια αναφοράς, τις συναλλαγές παραγώγων με την ευρισκόμενη σε κρίση ιταλική τράπεζα Monte dei Paschi di Siena, καθώς επίσης και συναλλαγές με πολύτιμα μέταλλα.
Παρά την στάση της γερμανικής εποπτικής αρχής, η Deutsche Bank συνεχίζει να απειλείται με πρόστιμα διότι Βρετανοί επόπτες και οι αμερικανικές αρχές συνεχίζουν να ερευνούν το θέμα. Υπενθυμίζεται ότι γερμανική τράπεζα αντιμετωπίζει αυτόν τον καιρό μεγάλα προβλήματά, ιδίως με το τεράστιο πρόστιμο που της επέβαλαν οι αρχές των ΗΠΑ για την εμπλοκή της στο θέμα της φούσκας των αμερικανικών ακινήτων. Τώρα, σύμφωνα με το Spiegel, η Deutsche Bank φέρεται ότι βοήθησε παλαιούς φίλους, ήδη δισεκατομμυριούχους, του Βλαντίμιρ Πούτιν να εξαγάγουν χρήματα στο εξωτερικό και με αυτόν τον τρόπο να παρακάμψουν τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας. 
Οι συνεργάτες της Deutsche Bank στη Μόσχα τους βοήθησαν να ξεπλύνουν περί τα 10 δισ. δολάρια. Οι Ρώσοι πελάτες της αγόρασαν χρεόγραφα από το υποκατάστημά της στη ρωσική πρωτεύουσα Μόσχα μόνο και μόνο για να ξαναπουλήσουν αντίστοιχα σε ξένο νόμισμα μέσω του υποκαταστήματος της γερμανικής τράπεζας στο Λονδίνο. Μερικές από τις συναλλαγές αυτές έγιναν μετά την επιβολή κυρώσεων στη Ρωσία από τη Δύση.


1962... Ενώ η ΕΣΣΔ έστελνε τον πρώτο άνθρωπο στο διάστημα...

...στις ΗΠΑ "συζητούσαν" κι αποφάσιζαν αν ένας έγχρωμος άνθρωπος μπορούσε να έχει τα ίδια δικαιώματα με τους λευκούς.
Σήμερα η "μεγάλη δημοκρατία" αποφασίζει τους κανόνες που πρέπει να ζούμε...
Βέβαια "εκσυγχρονίστηκαν" κι έγιναν "προχωρημένοι"... γάμους γκέι... αγορά μήτρας για τα παιδιά των γκέι και λεσβιών, άνδρας ή γυναίκα γίνεσαι, δεν γεννιέσαι... εξαγωγή "δημοκρατίας"... δολοφονίες, τρομοκρατία...

ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΑΤΑ !...Εστάλη από τον Βασ.Λορετζατο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου