Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Κοσμοσυρροή στην ομιλία του Φώτη Παυλάτου

H αίθουσα της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο. Τέτοια προσέλευση έχουμε να δούμε χρόνια σε ομιλία. Όμως  ο  Καθηγητή Ενδοκρινολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Φώτη Παυλάτο, διεθνώς βραβευμένος για την προσφορά του στην πρόοδο της Ιατρικής Επιστήμης αλλά και τη Λογοτεχνία είναι πολύ αγαπητός στην πατρίδα του.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κεφαλονιάς διοργάνωσε την εκδήλωση και τίμησε τον κ. Καθηγητή. Στο προεδρείο η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Σοφία Ζαφειράτου, ο αντιδήμαρχος κ. Βαγ. Κεκάτος και ο κ. Γ. Σπηλιώτης λογοτέχνης  (αστοχία της εκδήλωσης, ένας άνθρωπος που έχει υμνήσει τον Ιωάννη Μεταξά και την χούντα). Επίσης παραβρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Δημήτριος και η Βουλευτής κ. Αφρ. Θεοπεφτάτου που  χαιρέτισαν την εκδήλωση. . Εκεί ήταν ο κ. Σωτ. Κουρής ο  πρώην  Νομάρχης Διον. Λευκαδίτης και ο Αγγελοδιονύσης Δεμπόνος.
Ο κ. Βαγ. Κεκάτος ήταν συντονιστής της εκδήλωσης. Μίλησαν για το τιμώμενο πρόσωπο η κ. Σοφία Ζαφειράτου και ο Γ. Σπηλιώτης. Επίσης μίλησε εκ μέρους του Συνδέσμου Φιλολόγων ο κ. Ζαβιτσιάνος. Στη συνέχεια δόθηκε τιμητική πλακέτα στον Φώτη Παυλάτο και ακολούθησε η ομιλία του. Έχουμε όλη την ομιλία του ηχογραφημένη και video μόνο το απόσπασμα που αναφέρεται γενικά για τη χρησιμότητα του βιβλίου.
Σπύρος Αλεβιζόπουλος Κefalonianews
H EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου