Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ


Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, η Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά καλωσόρισε & βράβευσε τους πρωτοετείς φοιτητές από την Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Η αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού μας κέντρου στον Πειραιά γέμισε νέους, γονείς, συγγενείς, εκπροσώπους συλλόγων, δασκάλους & καθηγητές που ήλθαν για να ευχηθούν στους φοιτητές για το νέο τους ξεκίνημα. 

Την τιμητική εκδήλωση άνοιξε μαντολινάτα και η χορωδία της Αδελφότητας με καντάδες από τα νησιά μας, δίνοντας μία μικρή γεύση στους πρωτοετείς φοιτητές των δυνατοτήτων που παρέχει η συμμετοχή των νέων στα τμήματα της Αδελφότητας. Την εκδήλωση παρουσίασε η υπεύθυνη νεολαίας, Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά, η οποία καλωσόρισε τους φοιτητές στους οποίους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και καλή φοιτητική ζωή, χωρίς ωστόσο να ξεχνούν τα νησιά μας. Ακολούθησε χαιρετισμός από την πρόεδρο της Αδελφότητας, Μαριολένη Νεοφύτου, ενώ μήνυμα & χαιρετισμό απηύθυνε και ο καθηγητής του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς & κοσμήτορας της σχολής Ναυτιλίας Βιομηχανίας, κ. Ερνέστος Τζαννάτος, ο οποίος απένειμε το α' τιμητικό δίπλωμα. 
Την βράβευση συνέχισε o καθηγητής Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Τσελέντης Βασίλης, ο καθηγητής κλασικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας & πρόεδρος του Κέντρου Οδυσσειακών Σπουδών κ. Χριστόπουλος Μενέλαος, ο καθηγητής ο κ. Αντύπας Κωνσταντίνος, καθηγητής, ο κ. Τρίκαρδος Νίκος, διευθυντής στο 1ο εργαστηριακό κέντρο Πειραιά, η κα Κονιδάρη Ελένη, διευθύντρια στο 10 ο Γυμνάσιο Πειραιά, η κα Μηλιαρέση νηπιαγωγός, και η κα Δικαιάκου, έφορος Πειραϊκού συνδέσμου. Επίσης, τους μαθητές των νησιών μας βράβευσαν οι εκπρόσωποι των τοπικών συλλόγων κ. Γαλιατσάτος, κ. Βουτσινάς,κ. Καππάτος, κα Βασιλάτου, κα Μπαλτσαβιά και κα Καρλή, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Αδελφότητας Νέστορας Παπαθεοδωράτος, Μάκης Αγγελετάκης, Χριστίνα Βλάχου, Δήμητρα Βαλλιανάτου, Χρύσα Κοκκόση, Αφροδίτη Ζαμπέλη & Χριστίνα Βασιλάτου.
Σε θερμό κλίμα, χαράς & ενθουσιασμού, ολοκληρώθηκε η απονομή των τιμητικών διπλωμάτων & ακολούθησε κέρασμα. 
Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, όσους βοήθησαν για αυτή την εκδήλωση, τους διευθυντές & εκπαιδευτικούς των Λυκείων Κεφαλονιάς & Ιθάκης για την συνεργασία τους & ιδιαίτερα την κα Μάχη Αντύπα, η οποία στηρίζει γραμματειακά την Αδελφότητα.
Ευχόμαστε στους νέους, πρωτοετείς καλή σταδιοδρομία, καλή φοιτητική ζωή και ελπίζουμε η Αδελφότητα να αποτελέσει γι' αυτούς σημείο αναφοράς και σύνδεσης με τον τόπο μας.

Για το Δ.Σ.
Χρύσα Κοκκόση
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου