Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΑ LIDL ,Για την σημαια.

Στο τελευταίο διαφημιστικό τεύχος της…


εταιρείας SUPER MARKET «LIDL» (γερμανικών συμφερόντων) έχουν αφαιρεθεί οι Ελληνικές σημαίες που σηματοδοτούσαν τα Ελληνικά προϊόντα και στη θέση τους έχουν αφεθεί μόνο γαλάζιες-λευκές ρίγες!!!




Η Ελληνική σημαία εμφανίζεται μάλιστα αλλοιωμένη και χωρίς σταυρό!!!

Κύριε Εισαγγελέα

Με έκπληξη και αγανάκτηση διαπίστωσα σε πρόσφατη, επίσκεψή μου στο διαδίκτυο ότι στο τελευταίο διαφημιστικό τεύχος της εν λόγω εταιρείας SUPER MARKET «LIDL» (γερμανικών συμφερόντων) έχουν αφαιρεθεί οι Ελληνικές σημαίες που σηματοδοτούσαν τα Ελληνικά προϊόντα και στη θέση τους έχουν αφεθεί μόνο γαλάζιες-λευκές ρίγες!!!

Η Ελληνική σημαία εμφανίζεται μάλιστα αλλοιωμένη και χωρίς σταυρό!!! Συνολικά τα προϊόντα με την παραποιημένη σημαία είναι πάνω από 100 !!!

ιδικότερα η ως άνω εταιρεία στο φυλλάδιο των προϊόντων της από 10 Οκτωβρίου 2016, χρησιμοποίησε ως διαφημιστικό σήμα ελληνικών προϊόντων ένα σύμβολο με μορφή γραμματοσήμου με 4 λευκές γραμμές, κυκλική σφραγίδα και την ένδειξη κάτω αριστερά GR.

Επειδή το διαφημιστικό αυτό σήμα με τις γαλάζιες γραμμές της Σημαίας μας, χωρίς Σταυρό, προσβάλει το Εθνικό μας Σύμβολo
Επειδή σύμφωνα με το άρθρο 188 παρ.1 ορίζεται( ως προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας) ότι όποιος για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, , παραμορφώνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο έτη ή χρηματική ποινή.

Επειδή από την παράνομη συμπεριφορά των εγκαλουμένων καταδεικνύεται η πρόθεση των εγκαλουμένων να εκδηλώσουν μίσος ή περιφρόνηση προς το εθνικό μας σύμβολο, την Ελληνική Σημαία.

Επειδή οι ανωτέρω πράξεις των εγκαλουμένων προβλέπονται και τιμωρούνται από τα άρθρα το άρθρο 188 παρ.1 του Π.Κ.


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, καταγγέλλω τους ως άνω υπαίτιους ως και πάντα συναίτιο και συναρμόδιο και ζητώ την ΑΜΕΣΗ ποινική δίωξη και τιμωρία τους… Nαύπλιο 12/10/2016

http://vip-news.gr/ και http://enimerosi-247.blogspot.gr/2016/10/lidl_14.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου