Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Κιλιτσντάρογλου: Θα πάρουμε πίσω τα 18 νησιά από την Ελλάδα;

Την τουρκική κυβέρνηση επικρίνει ο αρχηγός του Ρεπουπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ότι ξεπουλά την Κύπρο ρωτώντας την κυβέρνηση αν θα πάρει πίσω 18 νησιά από την Ελλάδα.
"Στην Κύπρο αυτή τη στιγμή η ‘ΤΔΒΚ’ έχει 37% των εδαφών. Θέλουν να τα μειώσουν στο 29,2%. Θέλουν να πουλήσουν την Κύπρο. Εμείς τους ρωτάμε: Εκείνο το νησί είναι δικό μας; Ναι, λένε. Σε εκείνα τα νησιά πρέπει να κυματίζει η σημαία μας; Ναι, λένε. Αλλά εκεί υπάρχει η σημαία της Ελλάδας. Γιατί δεν επεμβαίνετε τότε; τους ρωτάμε. Και τι μας απαντούν; Έχουμε πιο σημαντική δουλειά, έχουμε έναν αρχηγό και προσπαθούμε να του βρούμε κάθισμα", ανέφερε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου σε ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός.

Ο Τούρκος αρχηγός του CHP είπε μάλιστα ότι 18 νησιά της Ελλάδας, ανήκουν στην Άγκυρα. Ειδικότερα δήλωσε: "Σε 18 νησιά κυματίζει η ελληνική σημαία’. ‘Αυτά τα νησιά ανήκουν σε εμάς’. ‘Ακούμε τον κόκορα όταν λαλεί’. Εκεί υπάρχει η ελληνική σημαία’. ‘Είναι σε κατάσταση κατοχής’. Ο εθνικισμός δεν λείπει από τη γλώσσα τους. Λένε για τη Λωζάνη, ‘τα εδάφη μας μειώθηκαν’. ‘Κάτω από τη μύτη μας χάσαμε 18 νησιά. Και τώρα ρωτάω τον κ. Μπιναλί Γιλντιρίμ. Θα πάρεις πίσω τα 18 νησιά ή δεν θα τα πάρεις; Είσαι εθνικιστής ή δεν είσαι;", συνέχισε.
ΠΗΓΗ: SIGMALIVE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου