Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Σαπιεντζα:Το ελληνικο νησι σε σχημα καρδιας!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΒΡΕ  ΑΡΗ,,, ΛΕς ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η  ΣΧΕΡΙΑ?
Διαθέτει μοναδικό στη Μεσόγειο βοτανικό πλούτο, με πλατύφυλλα που ενώ στην ελληνική επικράτεια απαντώνται σε μορφή θάμνου, στο νησί είναι δένδρα που…
DINFO.GR|ΑΠΟ DINFO

5 σχόλια:

  1. Η Σαπιέντζα αποκλείεται να είναι η Σχερία γιατί ήτανε γνωστή στο Νέστορα όπου πήαινε και έκοβε πράσα και όπως λέει ο Όμηρος την πρώτη βραδιά που πήε ο Τηλέμαχος στο παλάτι του έφαε Σαπιέντζικη πρασόπιττα (Ραψωδία γ – 333).
    Κα κα κα κα.
    Λοιπόνε τα στοιχεία της Σχερίας είναι μέσα στο πέλαο, μεγαλούτσικη, κοντά στους κύκλωπες κάπως, όχι και πολύ μακριά από την Ιθάκη γιατί θα βαριότανε η Αθηνά να πάει, τα πλοία ήτανε όξου και σε σκέπαστρα άρα κάψες πολλές, και προφανώς σε εμπορικό κόμβο. Οι κάτοικοι δε Ελληνοφοίνικες (χωρίς σκαθάρια).
    Εκείο που δεν έχετε σκεφτεί είναι ότι τη σχεδία που ταξίδευε δεν την είδε κανένας.
    Μπας και τόνε πήαινε κάνα εμπορικό αλλά έκαμε ανταρσία τσου ξεπάστρεψε όλους, και μετά έπεσε σε φουρτούνα και μονάχος του δε μπόραε να το κουμαντάρει και βούλιαξε? Η σκεδία δε βουλιάζει ορές με τίποτις, άντε να τουμπάρει αλλά και έτσι απάνου μένεις.
    Πιο πιθανό μου φαίνεται αυτό το σενάριο!
    Ε αφού ο καθένας πετάει τσι έτσι του εγώ θα πιαστώ κορόιδο?
    Ώστε έτσι λέει ο κ. Καμπάνης, αφού τον Οδυσσέα τόνε κοπάνισε ο γιός με ένα Ληξουραίικο καστραβέτσι στο κεφάλι και τόνε ξέκαμε τόνε κουβαλήσανε στο τάφο του Πόρου. Και πότα προλάβανε και κάμανε τάφο δέκα μέτρα?
    Θα επηρεάστηκε από τη μεταφορά του νεκρού Γυισκάρδου φαίνεται.
    Με αυτό το σενάριο σας τινάζω στον αέρα τσου χρόνους του ταξιδιού και ξαπαπιάστε τα όλα από την αρχή έτσι για να έχουμε και δουλειά.

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΝΤΩς ΣΑΠΙΕΝΤΖΑ ΔΕΝ ΜΑς ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΧΕΡΙΑ,, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΙΡΚΗς (ΛΟΓΟ ΚΑΡΔΙΑς) ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΣΙ ΕΦΕΥΓΕ ΕΥΚΟΛΑ Ως ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑς, ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΦΟΙΝΙΚΕς ΚΑΙ ΣΚΑΘΑΡΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΚΕΡΚΥΡΑ! (ΚΑΤΙ ΟΜΩς ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΛΥΝΟΙΑΖΕΙ ΚΙΟΛΑς ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΤΑΝΕ Η ΟΧΙ) ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΜΠΑΝΗ ΠΟΥ ΦΕΤΟς ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ ΜΕ ΟΣΑ ΤΥΠΟΣΕ ΠΕΡΙ ΣΧΕΡΙΑς! αΥΤΟς ΣΑς ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΟΥς ΓΙΑ ΑΙΓΙΛΙΠΙΟΤΕς, ΚΑΙ ΜΑς ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΧΙΩΤΕς,, ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΑΜΕ ΛΕΕΙ Ως ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ (ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ) ΕΧΙΝΑΔΕς ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ ΟΡΟς.ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΟΠΩς ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΙς ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ,, ΑΝ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ,,ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ,, ΜΕ ΞΕΝΑΓΟ,ΕΝΤΥΠΑ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ,,ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΛΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΕΡΩ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗς ΚΑΙ ΛΟΙΠΕς ΑΠΟΚΑΛΥΨΨΕΙς ΠΙΣΤΕΥΩ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟς ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ,,ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕς ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλο το τι ισχύει και άλλο τι πουλάς.΄
    Και ο Καματερός παλιά πούλαε σκέτο νερό για φάρμακο.
    Και ο Ζακυνθινός βαμμένους σπίγκους για καναρίνια.
    Δε λέει απολύτως τίποτε αυτό.
    Ονειρεμένος λαός και νησί ήταν πρακτικά αδύνατον να υπάρξει στην περιοχή του Ιονίου.
    Ά και ο τόπος που ήτανε κατάλληλος για κατσίκες από τον Όμηρο λεγόταν αιγίβοτος (δ-606) και (ν-246).
    Το Αιγίλιψ σημαίνει τελείως απόκρημνος που μόνο αίγα μπορεί να αναρριχηθεί και κατά άλλη εκδοχή ούτε αίγα μπορεί να αναρριχηθεί και μην τόνε πλασάρεις πολύ στον Ρισσιάνο (τον Καμπάνη),γιατί θα αρχίσεις να του σβήνεις σχόλια από το κογιονάρισμα.
    Χουά χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παιρνω ενα κομματακι απο τον καθενα σς για να φτιαξω το δικο μου σεναριο,, από εσενα πηρα την Ιδεα ,με το φιορο του λεβαντε, τον αρακυνθο, την τρελη πιθανοτητα η Ζακυνθος να μην ειναι η Ομηρικη, και γενικα αλαγης τροπου σκεψης, από τον Ληξουριωτη πηρα την δηλωση του για τον Ταφο Οδυσσεα, από τον Ρισσιανο (εφοσον ακομη δεν ξερω αν εισαστε ενα ατομο) πήρα την υπόθεση που ειναι η Ομηρικη Σαμη,, α΄π τον Μεταξα και συνεχεια αλλους οπως και τον Πανταζη στο ποιο να ειναι το Δουλιχι, από τον Ναζη οτι το Δουλιχι ειναι νοτια της Ιθακης, και κοντευω σιγα σιγα να φτιαξω το παζλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σχολιασμος Νικόλαος Καμπάνης Γιώργο, επειδή τώρα που η θεωρία, "ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΙΚΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ" διεθνοποιείται και μας βλέπουν εμάς στην Κεφαλλονιά και σοβαροί άνθρωποι από την Αυστραλία μετά τα μεσάνυχτα, Μαλτέζοι και Γκοζιτάνοι από τα νησιά της Κίρκης και της Καλυψώ όλο το υπόλοιπο 24ωρο, κάνε μου τη χάρη να κρύψουμε λίγο αυτά που ανεβάζουμε για εσωτερική κατανάλωση με τη θάλασσα που έφτανε μέχρι τα Τζαννάτα, γιατί οι άνθρωποι αυτοί είναι σοβαροί σε Πανεπιστήμια, γνωρίζουν πόσο έχει ΑΝΕΒΕΙ η στάθμη, σε όλη τη Μεσόγειο μετά το λιώσιμο των πάγων.... Λέω μη γίνουμε προς τα έξω ρεζίλι και μας πάρει όλους η μπάλα... Άντε να τους εξηγήσω ότι εγώ έχω άλλη θεωρία. στην αναρτηση http://porosnews.blogspot.gr/2015/10/blog-post_776.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή