Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Τα νεα απο ΓΑΛΛΙΑ μερια

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΡΙΕΣ ΤΩΝ HOT SPOTS !!! Δεκάδες εθελόντριες ικανοποιούν πρόσφυγες σε hot spot !!






HOT SPOT SEX

Συγκλονίζει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας People to People Solidarity που αναφέρει πως δεκάδες εθελόντριες έχουν σπεύσει στο Καλαί της Γαλλίας, σε μία λωρίδα γης δίπλα στη θάλασσα, όπου έχουν κατασκηνώσει εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες, προκειμένου να τους ικανοποιήσουν σeξουαλικά.



Σύφμωνα με το δημοσίευμα, ανώνυμος πληροφοριοδότης κατήγγειλε με ανάρτησή του στο Facebook ότι Βρετανίδες εθελόντριες επισκέπτονται την «ζούγκλα» στο Καλαί, όπως έχει επικρατήσει να ονομάζεται ο αυτοσχέδιος καταυλισμός, με σκοπό να κάνουν σeξ με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες! 


Ειδικότερα, η σχετική καταγγελία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα «People to People Solidarity», η οποία ανήκει σε μια ομάδα Βρετανών, που έχουν στόχο να προσφέρουν βοήθεια στους ανθρώπους που ζουν στην «ζούγκλα του Καλαί». Όμως, ο σάλος που ακολούθησε την ανάρτηση και τα σχόλια και η κριτική από μερίδα εθελοντών, ότι η καταγγελία θα έπρεπε να κρατηθεί μυστική, οδήγησε στην διαγραφή της ανάρτησης.

«Έχω ακούσει για αγόρια ανήλικα να κάνουν σeξ με εθελόντριες, έχω ακούσει για άνδρες εθελοντές να εκμεταλλεύονται τις ιερόδουλες που ζουν στην ζούγκλα. Έχω ακούσει για εθελόντριες που κάνουν σεξ με πολλούς συντρόφους την ίδια μέρα και συνεχίζουν στο ίδιο πνεύμα την επόμενη ημέρα», αναφέρει η σχετική ανάρτηση. Στην καταγγελία τονίζεται ότι, συνήθως, είναι οι Βρετανίδες εθελόντριες που κάνουν σεξ με πρόσφυγες και μετανάστες στον αυτοσχέδιο καταυλισμό ενώ έχουν αναφερθεί και περιπτώσεις εθελοντών, που εκμεταλλεύονται γυναίκες του καταυλισμού, αλλά αυτοί αποτελούν την μειοψηφία των περιπτώσεων.



http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/ -http://tsimoudianews.blogspot.gr/2016/11/hot-spots-hot-spot.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου