Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ συντηρεί και ανακατασκευάζει τις Αθλητικές εγκαταστάσεις.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
και με την υποσημειωση αλλη μια φορα ,,για τα παραπονα μου για τον τοπο μου σαν Ποριοτης, Ελπιζω να δουμε συντομα εργο και εδω

Γιωργος Γκιαφης http://porosnews.blogspot.gr/2016/10/blog-post_77.html

ΦΕΤΟς  ΚΑΙ. ΧΩΡΙΣ  ΓΗΠΕΔΟ,,!!,,,,- Ήδη 4  μήνες αυτή ή εικόνα.  ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ…
POROSNEWS.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ E-POROS

Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ συντηρεί και ανακατασκευάζει τις Αθλητικές εγκαταστάσεις.

                  
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς επικεντρώνεται στη συντήρηση και ανάπλαση των Δημοτικών Αθλητικών εγκαταστάσεων.
          Καθημερινά εκατοντάδες παιδιά και ενήλικες αθλούνται σε όλες τις εγκαταστάσεις και τα σωματεία καλλιεργούν όλα τα αθλήματα με εντελώς δωρεάν χρήση, κάτι που δεν γίνεται σε άλλους Δήμους της χώρας μας.
        Οφείλουμε να τονίσουμε την άριστη συνεργασία με το Δήμο, του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, ενός σωματείου που εδώ και περίπου 25 χρόνια υπηρετεί τον αθλητισμό , χρησιμοποιεί τις περισσότερες ώρες τις εγκαταστάσεις δωρεάν και βοήθησε συνησφέροντας οικονομικά την συντήρηση στα γήπεδα τένις 4 & 5, γήπεδα τα οποία θα λειτουργήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο.
        Το παράδειγμα του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλα σωματεία που έχουν τη δυνατότητα γιατί και η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. χρειάζεται την καλή συνεργασία για να επιτελείται το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.
Αξίζει με την ευκαιρία να συγχαρούμε τον ΚΟΑ στο πρόσωπο της προέδρου κας Ανδρεόλα Ελένης και το Δ.Σ. του συλλόγου, για το έργο που επιτελούν και τις επιτυχίες των μικρών αθλητών.

        Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. στοχεύει με ιδιαίτερη φροντίδα στην ανάπλαση και των υπόλοιπων αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλο το νησί, γιατί ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και ανάγκη ζωής για μικρούς και μεγάλους!

                                                                                   Για την Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε
 Ο Πρόεδρος


                       Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου