Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ!

Βλέποντας ένα αστέρι,,αυτό που βλέπουμε  είναι η εικόνα του  στο πως ήταν όταν  ξεκίνησε το φως του να φτάσει σε εμάς.
ΔΗΛΑΔΗ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ.
Οσα χιλιάδες έτη φωτός μακριά είναι,,τόσα χιλιάδες χρόνια πριν είναι και η εικόνα που βλέπουμε!!!!
Δηλαδή σε αυτήν την περίπτωση δεν έχουμε  την δυνατότητα να δούμε την εικόνα του σε πραγματικό χρόνο.
Τώρα  στην αναζήτηση μας  στο τι συνέβη στην γη  μερικές χιλιάδες χρόνια πριν λόγο της μη απόστασης δεν μας δίνετε πάλι τέτοια δυνατότητα.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε  είναι να προσπαθήσουμε μέσω τεχνολογίας και γνώσης να υποθέσουμε την τότε εικόνα , και με βάσεις  το πως σκεφτόταν τότε να μπούμε  στο τρόπο σκέψης  τους για να συμπεράνουμε τον τρόπο ζωής τους.
και  περνάμε και σε ένα τρίτο θέμα  της πρόγνωσης σεισμών που πολλά λέγονται τελευταία.
Για να μπορείς λοιπόν να προβλέψεις ένα σεισμό, αν δεν έχεις την επιλογή του να γυρίσεις από το μέλλον (ταξίδι στον χρόνο) (να πας πισω στο 1953 και να τους πεις οτι θα καμει  σεισμο,,ζουρλομανδυα θα σου βαλουνε αμεσως)
, ή να τον προκαλέσεις  την ώρα πρόβλεψης  ( από  τις δυνατότητες  του αμερικανικού  συστήματος Haarp) τότε εκτός των  διαφόρων που  έχουν  κατα καιρους  υσχιριστει ότι μπορουν να κάνουν κάτι τέτοιο είναι και ο Ερευνητής -παρατηρητης  ,Ηλίας Τσιάπας εδω και  30  χρονια.
Γιωργος Γκιαφης http://porosnewstv.blogspot.gr/.../theory-of-elias...

ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ…
POROSNEWSTV.BLOGSPOT.COM











Σε τηλεφωνική μας  επικοινωνια   από φετος  τον Μάιο,,με παρότρυνε  σε μια πολύ απλούστατη και εύκολη δυνατότητα, να μπορώ να υποθέσω στο αν τοπικά μπορεί να εκδηλωθεί σεισμική διέγερση, με βάση την θεωρεία του! Εχω από Μάιο λοιπόν εγκαταστήσει θερμόμετρο σε υπόγεια πηγή συνεχούς νερού από τις άφθονες στην περιοχή μας και ανα  διαστήματα τσεκάρω θερμοκρασία, Πάντα και σταθερά λοιπόν είμαστε στους 18 βαθμούς εκτος τις δυο φορές πλημμυρων που λόγο αύξησης  νερών και ροής αυξήθηκε  εως δυο βαθμούς και η θερμοκρασία!
Αναμένω λοιπόν κάποια καλή  δονησούλα  για επιβεβαίωση της  θεωρείας του, και σε πιθανή αύξηση χωρίς  άλλους παράγοντες θερμοκρασίας σε ανησυχητικά επίπεδα θα μπορώ ίσως να προειδοποιησω οτι  κατι θα πρέπει να περιμένουμε.
και  ενα κατατοπιστικοτατο βιντεακι  σαν περιπου περυσι τετοιο καιρο,,που ειναι οτι ακριβως  μου εχει περιγραψει ο πατερας μου την στιγμη του σεισμου το 1953 ,που το νησι που το εβλεπε απο τη βαρκα του  χαθηκε μεσα στην σκονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου