Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Τι λέει ο Νοστράδαμος για τον Ντόναλντ Τράμπ και το μεταναστευτικό στην Ελλάδα

f19089816299ad14f7e11c50294f41a0 (1)
Πάνε και έρχονται οι διάφορες προφητείες τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό βεβαίως. με πρώτο και καλύτερο, ποιόν άλλον, τον Νοστράδαμο.

Σε μια από τις προφητείες του ο Νοστράδαμος προέβλεψε την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ και την πολιτική που θα ακολουθήσει, εμπλέκοντας μάλιστα και την Ελλάδα!
Σύμφωνα με το – δύο φορές – βραβευμένο αμερικανικό μπλογκ “boingboing”, κάτι τέτοιο έχει συμβεί… Ο συντάκτης του μπλογκ, Rob Beschizza, ανέλυσε την αγγλική εκδοχή των τετράστιχων που έγραψε ο Νοστράδαμος, εντοπίζοντας τη λέξη “trumpet” που σημαίνει «τρομπέτα».
Καταγραφή5
Θεωρεί ότι αναφέρεται στον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς ο Νοστράδαμος συνήθιζε να χρησιμοποιεί λέξεις που παραπέμπουν σε ονόματα. Στον πρώτο από τους «Αιώνες», καθένας από τους οποίους αποτελείται από 100 τετράστιχα, το 40ό τετράστιχο αναφέρει:
«Η κρυμμένη τρέλα της ψεύτικης τρομπέτας θα αναγκάσει το Βυζάντιο να αλλάξει τους νόμους του». Αυτό, σύμφωνα με τον συντάκτη του βραβευμένου μπλογκ, σημαίνει ότι ο Τραμπ θα αναγκάσει την Ελλάδα να αλλάξει τη νομοθεσία της, πιθανώς για θέματα που αφορούν για θέματα μετανάστευσης.
Τώρα μένει να δούμε αν θα βγεί αληθινή αυτή η προφητεία η όχι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου