Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Σλοβενία


Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Σλοβενία

Με ιδιαίτερη τιμή την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016, υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κεφαλονιάς εκ μέρους του Δημάρχου κ.Αλέξανδρου Παρίση, ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος την Πρέσβειρα της Δημοκρατίας της Σλοβενίας στην Ελλάδα κ.Anita Pipan.

Η επίσκεψη ήταν προγραμματισμένη και τη Σύσκεψη Εργασίας, που πραγματοποιήθηκε με σκοπό την αναβάθμιση των σχέσεων της Σλοβενίας με το Νησί σε Τουριστικό, Πολιτιστικό, Εκπαιδευτικό και Επιχειρηματικό επίπεδο, τίμησαν με την συμμετοχή τους, η Πρόξενος της Ιταλίας στην Κεφαλονιά κ.Γκρατσιέλλα Μικελέτι, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ.Σουζάνα Πεφάνη, ο Α/Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ.Χρήστος Λευκαδίτης, ο Καθηγητής Ερνέστος Τζαννάτος εκ μέρους των ΤΕΙ, ο κ.Κώστας Πρέντζας εκ μέρους της Κράνης και  η Εκπρόσωπος του Mediteraneo κ.Γιολάντα Γκόρνο.
Ακολούθως ο κ.Κεκάτος ευχαριστώντας την κ.Pipan για την επίσκεψή της στο Νησί, της προσέφερε την Τιμητική Πλακέτα του Δήμου Κεφαλονιάς .
Την επομένη, έγινε ξενάγηση της κ.Πρέβειρας στο Μουσείο της Aqui στο Αργοστόλι και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Σλοβένων Στρατιωτών στο Κάστρο, που συμμετείχαν στον Αντιστασιακό Αγώνα στο Νησί μας.
Την σεμνή Τελετή στο Μνημείο , τίμησε με την ιστορική αναφορά για την δράση των Σλοβένων  Στρατιωτών της Μεραρχίας Aqui στον Αντιφασιστικό Αγώνα, ο ιστορικός και Πρόεδρος της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης Καθηγητής κ.Πέτρος Πετράτος.
Η επίσκεψη της κ.Pipan, ολοκληρώθηκε με περιήγηση στα αξιοθέατα του Νησιού, με συνοδεία της Υπαλλήλου Τουρισμού κ.Αικατερίνης Ανδρεάτου.    




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου