Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΟΤΑΝ ΤΟ PHOTOSHOP ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ

Πηγή: twitter / EcoShrimp
Γαριδομακαρονάδα για ένα χρόνο θα μπορούν να τρώνε δύο ψαράδες από τον Καναδά αρκεί να εξασφαλίσουν την κατάλληλη ποσότητα μακαρονιών και να λένε την αλήθεια, διότι σηκώνει πολλή συζήτηση αν η φωτογραφία που πόσταραν είναι αληθινή.
Οι Rene Kirouac και Raymond Bergeron είναι έμπειροι «κυνηγοί γαρίδων» αλλά ποτέ στη ζωή τους δεν περίμεναν να συναντήσουν αυτό που συνάντησαν. «Είδαμε αναταραχή στο νερό και ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά μας αυτή η γιγάντια γαρίδα» δήλωσε ο Kirouac στην τοπική ιστοσελίδα worldnewsdailyreport.com.
Όπως συμπλήρωσε η γαρίδα πάλεψε και χρειάστηκε «να καρφώσουμε πάνω στο κεφάλι της 16 καμάκια για να την ακινητοποιήσουμε».
shrimp
Πηγή: http://worldnewsdailyreport.com/
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε τοπική ιστοσελίδα, η γαρίδα μετρήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Κεμπέκ και ήταν μήκους 2,9 μέτρων και βάρους 145 κιλών, γεγονός που την καθιστά ως τη μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί.
Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι μάλλον φαντάστηκαν ή έφτιαξαν στο photoshop την ψαριά τους. Αν σκεφτεί κανείς ότι για τις γαρίδες ο μέσος όρος σε μήκος είναι 8 εκατ. και αυτή υπολογίστηκε 2,9 μέτρα, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι την… κατασκεύασαν για τα λίγα λεπτά δημοσιότητας που τους αντιστοιχούν.
Δείτε μερικές από τις ιστορίες της world news daily report που παρουσιάστηκαν σαν αληθινές ειδήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου