Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου Νο 5


Η αληθινή επιστολή του Τσακαλώτου! 
Γράφει ο Γιάννης  Δ. Πρεβενιός
με χιουμοριστική πικρόχολη διάθεση
  
Φίλες/οι σήμερα θα σας παρουσιάσουμε την αληθινή επιστολή Τσακαλώτου στους δανειστές και η οποία όπως θα διαπίστωσετε δεν έχει καμία σχέση με αυτή που δημοσιεύτηκε.
Η επιστολή υπαγορεύτηκε από τον κ. Τσακαλώτο στην γραμματέα του στην Αγγλική γλώσσα (λόγω μη επαρκούς γνώσης της Ελληνικής).
Ακολουθεί η ακριβής μετάφρασης:

Αθήνα 23 Δεκεμβρίου 6ου Σωτήριου Μνημονιακού Έτους
κ. Βόλφγκανγκ εγώ και ο Αλέξης σας χαιρετούμε και ευχόμαστε Χρόνια Πολλά σε σας και στον φίλο Γερμανικό λαό από τον οποίο οφείλουμε να ζητήσουμε έστω και τώρα ταπεινά συγνώμη για την άσκοπη και ηλιθιώδη αντίσταση των παππούδων μας το 1940! 



Μιας αντίστασης η οποία όπως είναι γνωστό έγινε η αφορμή για την μη εκπλήρωση των οραμάτων για την θαυμαστή Άρια φυλή σας του τότε άξιου ηγέτης σας Αδόλφου Χίτλερ!
Ας έρθουμε όμως στο σήμερα δηλώνοντας εκ των προτέρων ότι εμείς οι ΣυριζΑνέλ δεν θέλουμε να έχουμε καμία  σχέση με αυτό το θλιβερό παρελθόν μας και να είστε βέβαιος ότι θα σταθούμε αρωγοί και αν μας επιτρέψετε και συνοδοιπόροι στο νέο σας εγχείρημα για μια ενιαία, σοβαρή και μεγάλη Γερμανική Ευρώπη!
Ο Άλεξης σας διαβεβαιώνει ότι το μικρό βοήθημα στους συνταξιούχους ήταν εφάπαξ και όχι 13η σύνταξη που είπε στο διάγγελμα του για προφανείς όπως καταλαβαίνεται πολιτικούς και επικοινωνιακούς λόγους!
Ήταν ένας ελιγμός για να τους ξεγελάσουμε την δεδομένη στιγμή που μας είχατε πει να κόψουμε σε 250.000 από αυτούς και διά παντός το 50% του ΕΚΑΣ.
Για του λόγου το αληθές σας παραθέτω τις παρακάτω απλή αριθμητική πράξη όπου αποδεικνύεται πανηγυρικά το κέρδος μας αφού δώσαμε εφάπαξ το περισσότερο 300ευρώ  και παίρνουμε το λιγότερο 50χ12 δηλ. 600ευρώ το χρόνο!
Επίσης με χαρά θέλω να σας ενημερώσω ότι λόγω αυτής μας της ενέργειας είχαμε αρκετές "παράπλευρες απώλειες" από την κόπωση των γερόντων στις ουρές των τραπεζών αλλά και από κρυώματα!!!
Απώλειες οι οποίες θα αλαφρύνουν το συνταξιοδοτικό μας σύστημα και την ανάγκη του για κρατική χρηματοδότηση.
Όσο για το θέμα της μη επιβολής του 24% του ΦΠΑ στα νησιά μας που είναι κοντά στα παράλια των κοινών φίλων μας των Τούρκων θεωρούμε ότι δεν πρέπει να επιβαρυνθούν για το 2017 στις ενδεχόμενες αγορές τους οι  καλοδεχούμενοι από εμάς μυριάδες Πρόσφυγες, Λαθρομετανάστες και κάθε καρυδιάς καρύδι όλων των φυλών της Γης!
Τελειώνοντας ο Αλέξης και εγώ ευελπιστούμε ότι κατανοήσατε την θετικότατη πλευρά των πρόσφατων ενεργειών μας.
Επίσης εκφράζουμε τον θαυμασμό και τις ευχαριστίες μας για την επιτυχημένη συμμετοχή σας στις λεκτικές μας αντιπαραθέσεις οι οποίες τονώνουν το εσωτερικό μας επαναστατικό προφίλ.
Ένα προφίλ το οποίο θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε να αποκοιμίζουμε τους Χαχόλους που κυβερνάμε ώστε να υλοποιήσουμε σύντομα τους μεγαλοπρεπής ....  στόχους σας!
Χάιλ Βόλφγκανγκ!!!
  

Υποσημείωση
Έχετε τους χαιρετισμούς και του ... Μπούλη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου