Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΟΥ,, ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ! Ας ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ




Δεν θα  αναφερθώ  στα αίτια,,εφόσον δεν έχω πλήρη ενημέρωση,, θα αναφερθώ  σε ένα παρόμοιο  συμβάν, λίγο μετά το τέλος κατασκευής  του,, Βράδυ με βροχόπτωση όπου  δίπλα εκεί που αράζουν
 τα φερυ μποτ   είχαμε πτώση αυτοκίνητου,, με δυο νεκρές γυναίκες τότε (μάνα κόρη αγκαλιασμένες στο πίσω κάθισμα!,, )O γιος κατάφερε τότε να βγει από το ένα παράθυρο.
αν δεν κάνω λάθος  παρόμοια εποχή του  2008  πρέπει να ήταν.
Στην φώτο   στο βάθος  φαίνεται  η παλιά κατασκευή του λιμανιού ,,εκεί  είχαν προβλέψει  σκάλες,
όπως  και  σε πολλές κατασκευές λιμανιών (π.χ προβλήτα πλατείας)
Επίσης  μερικά προστατευτικά ,, ή έστω παραπάνω δέστρες  ίσως  θα ήταν χρήσιμες, εφόσον και στα δυο συμβάντα ,,το βασικότερο πρόβλημα ήταν η κακή ορατότητα.
Το καλό της  υπόθεσης  ήταν ότι οι άνθρωποι είχαν άγιο,,, μπόρεσαν έγκαιρα να σπάσουν το παμπριζ,, και  ευτυχές που κάποιοι τους άκουσαν και τους βρήκαν μια σκάλα να ανεβούν παγωμένοι  στο λιμάνι

επισυναπτω ενημερωση  από εκεινη την περιοδο!
(Posted 
δεν ξερω αν το εχετε μαθει ηδη (εχουν αναφερθει αρκετα και τοπικα και αθηναικα ΜΜΕ και εφημεριδες) αλλα ενα αυτοκινητο με επιβατες μια οικογενεια οικονομικων μεταναστων επεσε στο λιμανι του πορου προχτες με τους δυνατους ανεμους με αποτελεσμα να πνιγουν η μητερα και το ενα παιδι της.
ξερει κανεις απο τους κεφαλονιτες μας πως εγινε το συμβαν; ηταν το αυτοκινητο σε λαθος μερος λαθος ωρα, ειναι ειναι και κατασκευαστικο προβλημα του νεου λιμανιου; πηγη  http://www.shipfriends.gr/forum/topic/935-λιμάνια-κεφαλονιάς/?page=2

Η προχθεσινη  Είδηση φιγουράρει  σε πολλά  ελληνικά σαι τ,, αρκεί να γράψετε  στην γκουγκλε Επεσε αυτοκίνητο στο λιμάνι πόρου,,  (αν και είναι λαθος  τονίζω πάλι,, Λιμάνι Κεφαλλονιάς είναι)
και  400  προβολές  σε μια μέρα στο δικό μου μπλοκάκι


ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ
POROSNEWS.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ E-POROS

2 σχόλια:

  1. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για το ατύχημα αλλά εάν οι εμπλεκόμενοι νομίζουν ότι πήγαν σα σκυλί στο αμπέλι μπορούν να απευθυνθούν εγγράφως για πραγματογνωμοσύνη του ατυχήματος και από την απάντηση να ζητήσουν ευθύνες και αποζημιώσεις και όχι μόνο του αυτοκινήτου. Εάν από την απάντηση μείνουν ανικανοποίητη υπάρχουν πιο πέρα κινήσεις.
    Ένα στοιχείο που θα θέτει βαρύτητα είναι ότι προϋπήρξε ίδιο ατύχημα και μάλιστα θανατηφόρο.
    Ας το κάνουν για να μην υπάρξει και συνέχεια.
    Το λιμάνι του Πόρου είναι κεντρικό λιμάνι και έχει σοβαρές ευθύνες και υποχρεώσεις.
    Μην κολλάτε ορές.

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε Αρη,, τα πραγματα εινα απλα,, 3-4 σκαλιτσες για οποιονδηποτε για καποιον που θα βρεθει στο νερο ,,μερικα προστατευτικα,, ακόμη και πεζοδρομηση,, να ξεχωρισει ο χωρος που αράζουν τα κοτερα, σηματοδοτηση-φωτισμος , και γενικα ενα λιμάνι με τα περισσοτερα εσοδα καθε χρονο στο νησι,, δεν παιρνει ανταποδοτικα φραγκο,, εδω και εξι χρονια!! Φυσικά το φταίξιμο το εχουμε οι ποριοτες που κανεις μας δεν μιλάει,,, και κανεις μας δεν απαιτει τα αυτονοητα!
    Μακάρι αυτό το δευτερο συμβαν ,να μας βάλει μυαλό να κουνουπιστουμε για το μελλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή