Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ-ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΘΕΚΛΗΣ-ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΛΑΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους μαθητές του Γυμνασίου Αγίας Θέκλης.

Στο διάστημα των διακοπών των Χριστουγέννων η Σχολική Επιτροπή του Δήμου σε συνεργασία με τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς προχώρησαν σε πολλές εργασίες που πραγματικά είχε ανάγκη το σχολείο και οι μαθητές που φοιτούν εκεί.
Συγκεκριμένα άλλαξε η στέγη που ήταν από αμίαντο ενώ σε λίγο καιρό οι τουαλέτες του σχολείου θα έχουν γίνει καινούριες ενώ επισκευάστηκαν και η είσοδος και τα τοιχία του προαυλίου χώρου.
Με τη συνέχιση της συνεργασίας Δήμου και Ιχθυτροφείων δίνεται η δυνατότητα να γίνουν έργα που θα αναβαθμίσουν τα σχολεία μας.
Αξίζει να συμπληρώσουμε ότι άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμου στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο Γενικό Λύκειο Ληξουρίου με την κλοπή των υπολογιστών στη διάρκεια των διακοπών.
Η Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου διά της προέδρου της Μαρίας Κουνάδη ήδη έχει παραγγείλει 8 υπολογιστές που μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα είναι στο σχολείο για να μπορεί απρόσκοπτα να γίνεται το μάθημα της Πληροφορικής.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου