Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΥΠΕΡΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: «Συνάντηση της Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Σοφίας Γαρμπή, του Αντιδημάρχου κ. Αλέξη Μοσχονά και του Προϊσταμένου Πρόνοιας κ. Δημήτρη Δημουλιού με το Δ.Σ. της Ένωσης Α.μεΑ. “ΥΠΕΡΙΩΝ”»


Την Πέμπτη 23/02/2017 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» συνάντηση της Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Σοφίας Γαρμπή, του Αντιδημάρχου κ. Αλέξη Μοσχονά και του Προϊσταμένου Πρόνοιας κ. Δημήτρη Δημουλιού με το Δ.Σ. της Ένωσης, όπου συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν τη λειτουργία του Κέντρου Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ. «Αθηνά Αντύπα» στο Ληξούρι.

Καταρχάς έγινε ξενάγηση στους χώρους, που θα στεγάζουν τη Δομή, και κατόπιν συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τις τελευταίες επισκευές του δεύτερου κτηρίου και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου.

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα συμβάλλει, ώστε να ολοκληρωθούν σύντομα οι τελευταίες εργασίες του δευτέρου κτηρίου και να προμηθευτεί η Δομή τον βασικό της εξοπλισμό. Ο Προϊστάμενος της Πρόνοιας διατύπωσε άποψη σχετικά με τη στελέχωση και λειτουργία του ΚΔΗΦ και τόνισε την αμέριστη συμπαράστασή του καθ’όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του. Ο Αντιδήμαρχος κ. Αλέξης Μοσχονάς δεσμεύτηκε για τον καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου.
Το Δ.Σ. της Ένωσης τους ευχαρίστησε θερμά και τόνισε ότι απαιτείται και μελλοντικά η καλή συνεργασία, προκειμένου το Κέντρο να προσφέρει σωστή εκπαίδευση και δημιουργική απασχόληση στα Άτομα με Αναπηρία.


Για το Δ.Σ. ,


Η Πρόεδρος,
Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου
Ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας,
Ηλίας Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου