Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Καθάρα Δευτέρα στην Αγία Ευφημία

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  από το  PORTONI.GR 

Με  τον καιρό να θυμίζει Άνοιξη εορτάστηκε η Καθαρά Δευτέρα στην Αγία Ευφημία που σήμανε και την αρχή της Σαρακοστής μέχρι το Πάσχα. Έτσι λοιπόν μικροί και μεγάλοι με  χαρταετούς στα χέρια και καλή διάθεση συμμετείχαν στις εκδηλώσεις που είχε ετοιμάσει η ΚΕΔΗΚΕ και ο Δήμος Κεφαλονιάς.

Στην Αγία Ευφημία ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παναγιώτης Ζαφειράτος καλωσόρισε τον κόσμο και ευχήθηκε σε όλους Καλή Σαρακοστή προσφέροντας ως είθισται νηστίσιμα σαρακοστιανά εδέσματα όπως λαγάνα, ταραμά, ελιές, αλλά και υπέροχο σιμιγδαλένιο σπιτικό χαλβά σε όλους όσους βρέθηκαν στο πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό της Πυλάρου.
Εκεί η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Ευφημίας «Το Φανάρι», κα Μουστάκη είχε ετοιμάσει ένα πλούσιο μουσικοχευτικό πρόγραμμα με το Τμήμα Ενηλίκων του Συλλόγου να παρουσιάζει παραδοσιακούς χορούς από την Κεφαλονιά εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα όλων.
Στην Αγία Ευφημία για να γιορτάσει την Καθαρά Δευτέρα βρέθηκε και ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης όπου μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πυλάρου Μάκη Αλυσανδράτο αλλά και τον Πρόεδρο της ΕΔΑΚΙ, Διονύση Κοκκόση απόλαυσαν τις σαρακοστιανές λιχουδιές που είχε ετοιμάσει ο Πρόεδρος και τα μέλη του τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας της Αγίας Ευφημίας.
Από τις εορταστικές εκδηλώσεις της Αγίας Ευφημίας δεν θα μπορούσε να λείπει ο Πρόεδρος του ΟΚΑΠ, Μιχάλης Γάκης  με καταγωγή από την περιοχή.
Να ευχηθούμε σε όλους και του Χρόνου και Καλή Σαρακοστή!
ρεπορτάζ Αθανασία Μαρκάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου