Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου έγινε στην Βορ. Ελλάδα μια σύσκεψη μικρού αριθμού αγωνιστών του αντι-νεοταξικού χώρου με θέμα "Πολιτική απάντηση στην Νέα Τάξη" . 
Στο τραπέζι κατατέθηκε η παρατήρηση οτι τελευταία παρατηρείται υπερπληθυσμός πατριωτικών - αντινεοταξικών κομμάτων και αυτό δημιουργεί την εύλογο υποψία οτι τα πιό πολλά είναι κατασκευάσματα της Νέας Τάξης για να διασπάσουν τον αντι-νεοταξικό χώρο .
 Επίσης τέθηκε το ερώτημα "ΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ;"
Παλαιότερα είχε κατατεθεί η άποψη οτι αλάνθαστο κριτήριο αποτελεί η αναφορά του κόμματος στα σκανδαλώδη προνόμια του ΚΙΣ ( Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο ) και η καταγγελία τους . Χωρίς να απορρίπτεται αυτό το κριτήριο , αναζητήθηκε και δεύτερο κριτήριο τιμιότητας .
Μετά απο συζήτηση , υπήρξε συμφωνία στο εξής :
Παρατηρούμε οτι τα υπάρχοντα κόμματα υπόσχονται ένα ειδυλλιακό μέλλον εάν πάρουν την εξουσία : Θα εκμεταλλευτούμε μόνοι μας τα πετρέλαιά μας , θα φύγουμε απο το ΝΑΤΟ   ,   θα συμμαχήσουμε με την Ρωσία ...
ΚΑΝΕΙΣ δεν αναφέρει το ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ οτι η Νέα Τάξη δεν θα αφήσει το εκλεκτό πρόβατό της να φύγει απο το μαντρί . Είναι εξαιρετικά πιθανόν να αντιδράσει βίαια ώστε να δώσει ένα παράδειγμα προς αποφυγήν στα άλλα πρόβατα .
Παραδείγματα έχουμε αρκετά :

- Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ανατράπηκε διότι θέλησε να εμπορεύεται το πετρέλαιο της Θάσου σε άλλο νόμισμα ( εκτός δολλαρίου ) . Στον λαό σέρβιραν το παραμύθι οτι τον έρριξε η "αυθόρμητη εξέγερση" του Πολυτεχνείου !
- Η Σερβία βομβαρδίστηκε διότι αρνήθηκε να υποταχθεί στην Νέα Τάξη . Στον λαό σέρβιραν το παραμύθι οτι την βομβάρδισαν για να ανακουφίσουν τους καημένους τους Κοσοβάρους που ΥΠΕΦΕΡΑΝ !
- Ο Σαντάμ Χουσείν ανατράπηκε διότι δεν υπάκουσε στις εντολές της Νέας Τάξης ( ίσως και να είχε την πρόθεση να εμπορεύεται πετρέλαιο σε άλλο νόμισμα - πλήν δολλαρίου ) .
- Ο Καντάφι ανατράπηκε διότι είχε σκοπό να εμπορεύεται πετρέλαιο σε άλλο νόμισμα ( πλήν δολλαρίου ) . Στον λαό σέρβιραν το παραμύθι οτι τον ανέτρεψαν διότι δεν ήταν δημοκράτης !!!
Η Νέα Τάξη θέτει στους Έλληνες το παρακάτω δίλημμα :
Εάν καθήσετε ήσυχα θα σας εξοντώσω σιγά-σιγά σε διάρκεια δέκα ετών ( και θα φέρω άλλους να κατοικήσουν στην χώρα σας ) . Εάν πάρετε τα όπλα να με πολεμήσετε θα σας εξοντώσω σε μία εβδομάδα .
Βέβαια , αυτή η δήλωση περιέχει ένα ψεύδος : Η αλήθεια είναι οτι "θα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ να μας εξοντώσει σε μία εβδομάδα" . Δεν είναι σίγουρο οτι θα το πετύχει . Ειδικά τώρα που υπάρχουν σημάδια οτι έχει ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ νεοταξιτών και αντινεοταξιτών μέσα στην φωλιά ( στις ΗΠΑ ) .
Καλές και άγιες οι εξαγγελίες περί εκμετάλλευσης των πετρελαίων μας και περί συμμαχίας με την Ρωσία . Καλές και άγιες οι εξαγγελίες οτι θα ξεβρωμίσουν την Ελλάδα απο κάθε "ρύπο" . ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ όμως ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ του τίμιου κόμματος θα πρέπει να είναι έτοιμοι ( και να το δηλώσουν φωναχτά ) οτι είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν και να πεθάνουν για να απολαύσουν για ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ μια καθαρή και ελεύθερη Ελλάδα .
Μόνον εάν πεισθεί η Νέα Τάξη , οτι έχει να κάνει με αποφασισμένους , θα ρίξει νερό στο κρασί της και θα καθήσει στο τραπέζι για έναν έντιμο συμβιβασμό .
 Αν σε καταλάβει οτι είσαι ψοφοδεής και θα υποκύψεις μόλις δείς ένα αεροπλανοφόρο στις ακτές σου , θα στείλει το αεροπλανοφόρο και δεν θα συζητήσει μαζί σου .
Όπως είναι σήμερα τα πράγματα , μας συμφέρει να πάρουμε τα όπλα . Διότι η Νέα Τάξη δεν μας δίνει ΟΥΔΕΜΙΑ ελπίδα επιβίωσης εάν καθήσουμε ήσυχα . Ενώ πολεμώντας έχουμε 50 % πιθανότητες να ελευθερωθούμε . Όχι μόνο να ελευθερωθούμε αλλά να γκρεμίσουμε και την Νέα Τάξη ! Διότι η παρακμή της έχει προχωρήσει τόσο πολύ ώστε μια αποτυχία χρειάζεται μόνον για να σωριασθεί .
Οι αγωνιστές που συμμετείχαν στην σύσκεψη , ήταν θετικοί στο να υποστηρίξουν το κόμμα που θα κάνει αυτές τις εξαγγελίες . Αν δεν βρεθεί τέτοιο κόμμα , τότε θα σκεφθούν σοβαρά για την ίδρυση νέου κόμματος .
ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ :
Η ΠΚΦ συμφωνεί με τα προαναφερθέντα και θα στηρίξει όσα κόμματα και πρωτεργάτες κάνουν αυτές τις εξαγγελίες .
( Η ΠΚΦ δεν είναι ούτε πρόκειται να γίνει κόμμα που θα κατέβει σε εκλογές ) .
Εάν κάποιο αντινεοταξικό κόμμα μπορεί , με επιχειρήματα , να αποδείξει οτι οι προηγούμενες θέσεις είναι λανθασμένες , καλείται να το πράξει το ταχύτερο δυνατόν .
Όσα κόμματα σιωπήσουν ή ΔΕΝ κάνουν αυτή την δήλωση θα θεωρηθούν όργανα της Νέας Τάξης .

Η σύσκεψη θα επαναληφθεί με μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων . Όσοι αποδέχονται αυτές τις βασικές αρχές καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην επόμενη σύσκεψη ( με μήνυμα στην σελίδα της Παγκόσμιας Κυβέρνησης Φιλοσόφων  )

--------
Λεπτομέρειες  περί  της  Παγκόσμιας  Κυβέρνησης  Φιλοσόφων  στην  ομώνυμη  σελίδα  στο   FACEBOOK  .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου