Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

ΦΟΥΛ ΓΙΑ το ΠΟ-ΡΙΟ-ΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ


Τρίτη συνεδρίαση καρναβαλικής  επιτροπής  σήμερα.



 Παρουσία και της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ , με ρόλο και φέτος ενισχυτικό φυσικά , (ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΗΣ & ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗΣ )και  συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες της Καρναβαλικής περιόδου, και συντονισμός μέχρι και το Καρναβάλι στις 19 του Φεβρουαρίου,στον Πόρο.
Πολλές οι εκδηλώσεις  μετά τις 10 Φλεβαρη , όπου στη Σκάλα θα γίνει το πρώτο μασκέ πάρτι της περιοχής μας από την καρναβαλική επιτροπή, με συμμέτοχη όλων των συλλόγων ανοίγοντας  τον τρελό ρυθμό εκδηλώσεων .
Σχεδόν καθημερινές!
Οι συμμέτοχες  για την παρέλαση  ήδη είναι σε διψήφιο νούμερο, και το βραβείο για τον νικητή του κρυμμένου θησαυρού οριστηκε να είναι στα 150 €  ,, (100 € από καρναβαλική επιτροπή και 50 € από Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ).
Μεγάλο βάρος φέτος  στην καλύτερη ηχητική κάλυψη, ξυλοπόδαροι, αφίσα  από την προσεχή εβδομάδα και διαφημιστικό σποτάκι.  Ζητήθηκε στην συζήτηση από τον κύριο Κωσταντακη να μεριμνήσει και για ύπαρξη Λεωφορείου από Αργοστόλι, με επιστροφή, και επιπλέον λύθηκε και  το θέμα στολών για την φιλαρμονική μας.Πολλές οι εκδηλώσεις  μετα τις 10 Φλεβαρη , όπου στην Στην Σκαλα θα γίνει το πρώτο μασκέ πάρτυ της περιοχής μας από την καρναβαλική επιτροπή, με συμμετοχή όλων των συλλόγων ανοίγοντας  τον τρελό ρυθμό εκδηλώσεων στις οποίες θα αναφερθώ σε μελλοντική ανάρτηση. Οι συμμετοχές  ήδη είναι σε διψήφιο νούμερο, το βραβείο για τον νικητή του κρυμμένου θησαυρού είναι στα 150 €  ,, (100 € απο καρναβαλική επιτροπή και 50 € απο Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ)
Μεγάλο βάρος φέτος  στην καλύτερη ηχητική κάλυψη, ξυλοπόδαροι,αφίσα  από την προσεχή εβδομάδα και διαφημιστικό σποτάκι. Ζητήθηκε στην συζήτηση από τον κύριο Κωσταντακη να μεριμνήσει και για ύπαρξη Λεωφορείο από Αργοστόλι, με επιστροφή, και επιπλέον λύθηκε και  το θέμα στολών για την φιλαρμονική μας. Τελευταία Κυριακή προς ενημέρωση Παρασκευή βράδυ νυκτερινή παρέλαση Αργοστόλι, Σάββατο Ληξούρι και Κυριακή 26 Φλεβαρη η μεγάλη παρέλαση σε Αργοστόλι στις 12:30 και σε Ληξούρι στις 15:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου